Neva 3. blog

November 19, 2018

Živjo!

 

Še vedno sem tukaj, še vedno vztrajam. Le še dober mesec nas loči do prelomnice ko bomo izvedeli

 

katerih 5 si najbolj zasluži finale v projektu Stopi Nova Ti v Novo Leto. Samo še dober mesec...ja hitro je minilo, kar prehitro. Bolj kot razmišljam o tem, bolj si želim biti med petimi finalistkami in hkrati me je tega pošteno strah. Zakaj? Ali sem dovolj dobra? Si tega želim močneje kot ostale tekmovalke? Ali si to bolj zaslužim kot ostale tekmovalke? Vsa ta vprašanja se mi podijo po mislih ko razmišljam o finalu. Vem da so za mano vzponi in padci vendar sem še vedno tu in vztrajam. Enostavno ne smem obupati zaradi sebe, ker si tega močno želim. Pa ne samo, da bi prišla v finale ampak, da si dokažem da zmorem, da sem dovolj močna in pa tudi za moje bližnje, ki me podpirajo vsako minuto ko podvomim vase, za mojega moža, ki mi omogoča, da grem v fitnes ko nimava drugega varstva in s tem kdaj ne gre sam. Vem da se žrtvuje zame in mi s tem omogoča, da napredujem. Vedno mu bom hvaležna za to in zaradi tega tudi vztrajam. 

 

 

 

 

 

 

Seveda se tu in tam pregrešim. Hrana je moja šibka točka in tega se zavedam vendar sem vsak da močnejša in se lažje odpovem kakšni dobroti, ki me vabi. Kljub pregreham tu in tam se da, saj ciljam na življensko spremembo, to kar bom lahko celo življenje vzdrževala in ne nek trenutni cilj. Zdrave navade so tiste, ki jih lahko vzdržujemo celo življenje in to si želim doseči v teh, upajmo da 6-ih mesecih  želim si biti zdrava in močna z zdravimi navadami, ki me bodo spremljale celo življenje in bom s tem vzor svojim otrokom in tudi vam, ki me spremljate.

 

Včasih že ne vem več kaj naj napišem po tem pa me Nina spomni na vas, ki nas spremljate in berete te bloge. Punce, ki ste v podobni situaciji in ne veste kako se lotiti neke spremembe v svojem življenju. Vsi smo krvavi pod kožo in prvi korak je vedno najtežje narediti. Zato ga naredite še danes ta moment, ne čakajte na ponedeljek ali na novo leto. Spremenite nekaj, začnite razmišljati bolj pozitivno, optimistično in boljše stvari

se vam bodo začele dogajati v življenju. Bodite bolj prijazni do sebe in ne zamerite si svojih napak. Oprostite si in pojdite naprej. Samo eno telo in eno življenje imate. Imamo to! Gremo naprej!

Do naslednjič... MASTER YOUR MINDSET & YOU'LL MASTER YOUR BODY.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square