Ursula 2. blog

November 15, 2018

Pozdravljeni :-)

 

Kako HITRO minevajo dnevi od enega do drugega bloga in kako POČASI gredo minute pred spanjem, ko imaš na razpolago poln hladilnik hrane in veš da boš lahko jedel še le naslednji dan zjutraj.:-)

Torej 2. blog je tu in treba bi se bilo že kaj pohvalit z rezultati. Žal dragi moji, tudi tokrat ni nekih drastičnih sprememb. Enostavno mi trenuten dnevni tempo ne dopušča, da bi se v celoti posvetila našemu projektu. Poznaš občutek ko prideš domov iz službe utrujen in lačen? In veš da moraš najprej nahranit otroke, sam pa ne smeš za njimi pojest palačink, ki so jih pustili?

Težko je, AMPAK NISEM OBUPALA!!!

 

Ko spremljam moje sotekmovalke, imam kar malo slabo vest :-/ Punce, nisem se še predala, moj čas še le pride. :-) Evo od tega trenutka dalje ne grešim več s sladkarijami! To sem si že velikokrat rekla pa so bili kar naprej neki izgovori...pa pms, pa slaba volja, pa dobra volja, pa razočaranje, pa veselje ...skratka ni da ni, vsako razpoloženje je razlog za pojest kako dobro kalorično hrano.

Mogoče bo zdej držalo, ker nisem samo rekla ampak sem še napisala! :-)

 

Da se vseeno malo pohvalim. Moj jedilnik drugače izgleda nekako tako:

Ob 5h kozarec vode z limono,

7h kava

10h malica : sojin jogurt s kosmiči, kava

16h-17h kosilo: najraje losos in zelenjava ali piščanec in zelenjava ter

za večerjo kos ali dva polnozrnatega kruha s piščančjimi prsmi. Vmesnih pregreh nisem pisala, ker tega sedaj itak ne bo več! Treningi 3 krat na teden in rezultati bodo tu. 

 

Ok ura je že spet čez polnoč in jaz še kar bedim. Grem hitro spat da lahko jutri zaštartam dan brez sladkarji ( sej veš, tudi utrujenost je lahko razlog da pojem hitro kaj sladkega, ker mi bo to dalo energijo (1000inenrazlog.si) :-)) 

To je to. Se beremo čez 14 dni. 

 

 

Ostanite zdravi in fit ter pridite v nyc gym, po lepe noge in rit. :-)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square