Sabina 2. blog

November 14, 2018

 

Prišel je čas za moj 2. blog. 

 

Samo še dan nas loči do zaookroženega enega meseca tekmovanja. Končno so tukaj tudi rezultati, ki mi dajejo dodatno energijo. Treningi so mi nekako prišli v navado, bolečin pa praktično več ni, če izvzamem izjemen Nikov trening, ki me je skoraj ubil. Ampak Nik, hvala ti, končno sem spoznala učinek fitnes naprav. 

 

 

Lahko se pohvalim tudi s disciplino pri prehranjevanju. Primer: greš na praznovanje, kjer z leve in desne švigajo »šamrole« in »kremšnite«, jaz pa brez kakršnihkoli pomislekov odklonim. To je maksimalni dosežek zame pa ne zato, ker sem tako močna, da se temu uprem, ampak zato, ker sem končno premagala željo po raznoraznih dobrotah. 

 

 

 

Kar se prehranjevanja tiče, želim doseči samo še nekakšen dnevni red in razporediti obroke po urah. To mi še vedno povzroča rahle težave, vendar tudi temu bom s čas »kos«. 

 

 

 

 

Ta trenutek lahko rečem, da sem aktivna nekje šestkrat na teden.

Poleg rednih treningov proste dni zapolnim s tekom. 

 

Pa da nebo samo »hvale«, pridejo tudi pri meni dnevi krize, ko razmišljam, čemu mi je bilo tega treba. Npr., ko bi namesto napornega treninga izbrala udobno ležanje na domačem kavču s kozarčkom vina v roki in kakšno dobroto na mizi.

 

Takrat pridejo na pomoč vsi tisti, ki mi stojijo ob strani. V prvi vrsti Maja; hvala ti da si…in da me maximalno vzpodbujaš. Na drugem mestu je »moj« Matej, ki poskrbi, da me ne zavede kakšna sladka skušnjava. Takoj za njim sta moja dva sončka, zaradi katerih se zavedam, da moram biti v dobri fizični in psihični kondiciji. In tukaj lahko omenim še prijateljico Sonjo, kateri želim dokazat, da treningi niso tako strašni kot ona misli.

 

Ko pomislim na kogarkoli od naštetih, je  želja po uspehu  večja od skušnjave in zlahka jo premagam.

 

 

 

 

 

 

 

 

V novo leto želim dobro fizično pripravljena in polna pozitivne energije, kar mi bo uspelo z rednimi treningi in disciplino pri prehranjevanju. 

 

 

To bi bilo za enkrat vse, kar lahko povem o zadnjih štirinajstih dneh. Minili so prehitro. Lepo vas pozdravljam, in obljubljam, da vas v naslednjem blogu razveselim z novimi rezultati.

Hvala vam, zato ker ste tukaj in prebirate vsebine mojih blogov. 

 

 

Nasvidenje do prihodnjič  :) 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square