Simona 2. blog

November 9, 2018


Hejla, 

 

čas je za blog št.2  :) 

 

In končno se vidijo prvi mali rezultati, kateri upam, da se bodo stopnjevali, saj mi dajejo rahlo  spodbudo. Naj vam zaupam vsaj eno skrivnost, da sem pridobila že nekaj mišične mase in tehnica s tem ni pokazala več kilogramov.

 

Treningi so včasih bolj naporni včasih manj, saj sem po naravi zaspanček, ki rada dolgo spi in mi je trening ob 8h ali 9h kar velik izziv. Resnično je to moja brca v »rit« in ne iščem izgovorov, ampak se s kolektivom in trenerjem iz NYC GYM-a RES VSE DA.

 

Res pa je, da je potrebno motivacijo, ki jo imam pri treningih, najti še pri prehrani in začeti njo živeti. Tu mi po navadi zmanjka avtoritete in gre v moj želodec kar nebi smelo. Ampak se bom borila, da tega ne bo več.

Po novem se držim načela da sem močnejša od izgovorov.

 

 

Zastavila sem si resen cilj, da si preoblikujem telo in stopam nova jaz v novo leto, s  povsem novimi življenjskimi navadami.

Upam samo, da me trenutna motivacija nikoli več ne zapusti. Mislim pa, da se to ne bo zgodilo, saj me pri tem projektu podpira vsa moja družina.

 

Med prazniki sem bila na  veliki preizkušnji, saj smo se z družino odpravili čez vikend v Kranjsko Goro. Naš hotel je imel raznoliko ponudbo in moja dva sončka sta po kosilu in večerji na mizo začela nositi kolačke in najrazličnejše sladice, katere so izgledale vrhunsko. V meni se je dogajal boj med hudičkom, ki me je želel poslati v skušnjavo in angelčkom, ki je govoril naj ga ne poslušam. Ponosno lahko priznam, da sem zase bila zmagovalka v boju jaz, ter sem si raje nalila zeleni čaj ali kozarec vode.

 

Vsi dobro vemo, da so pri vsaki stvari vzponi in padci, pri slednjemu se pa moramo znati pobrati.

Moj pokojni oče rekel, da te vsak padec okrepi, upam, da se bom iz vseh napak kaj naučila.

 

Dosti za danes in uživajte ter se beremo zelo kmalu.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square