Franja 2. blog

November 6, 2018

 

Hej,

čas je za blog št. 2.

 

Odzivi na moj prvi zapis so me zelo pozitivno presenetili. Sploh zato, ker nisem tip človeka, ki bi se z veseljem izpostavljala. Zato najprej iz srca hvala vsem za vse pozitivne in spodbudne besede.

 

V zadnjem tednu sem imela sama s sabo kar nekaj notranjih bojev. Motivacija je en dan na višku, naslednji dan je ni nikjer. In takrat je res potrebna jeklena volja, da se spraviš pokonci in oddelaš kar je treba. 

Sama sebe nisem nikoli poznala v tem smislu, vedno sem vse počela po liniji najmanjšega upora. Ker sem po duši in srcu lenuh. Hahaha, vem, da se to hecno bere, ampak je res in me ni sram priznati.

In prav to ( jeklena volja ) je ena od pozitivnih lastnosti, ki sem jo pridobila s treningi. 

Sprememba življenskega stila se res pozna na vseh področjih. 

 

 

 

Preden sem začela s CFT programom sem bila ves čas tečna ( hvala mož, da me nisi nagnal  ), vsaka malenkost me je iztirila. Takrat sem bila tudi večino časa brez službe, kar je še dodatno vplivalo na moje slabo počutje in depresijo. Ker sem vedno rada jedla in sovražila kakršnokoli obliko gibanja...no, verjetno mi ni treba razlagati. Kombinacija, ki ne pelje nikamor.

 

Ko zdaj gledam nazaj, si resnično ne predstavljam več tiste osebe. Nezadovoljne in nesrečne. Seveda tega nisem kazala navzven, me je pa razžiralo od znotraj. 

Res ni prijetno ko se človek ne počuti dobro v svoji koži.

 

Samozavest, dobro počutje, energija, kondicija, mišice, vztrajnost, volja, veselje do življenja in športa... 

Vse to in še več sem pridobila v tem letu. 

Treba je bilo samo narediti prvi korak in stopiti iz cone udobja!

 

 

 

 

 

Zato sem si obljubila, da se nikoli na vrnem na stara pota. Seveda so in bodo trenutki šibkosti. Pa saj morajo biti, so sestavni del življenja. Pomembno je, da se potem pobereš in nadaljuješ v pravo smer.

 

Uživajte življenje in se beremo spet čez dva tedna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square