Neva 2. blog

November 5, 2018

Tako pa smo že v 3. tednu projekta stopi Nova Ti v Novo leto.

 

V 1. in 2. tednu je bila motivacija na vrhuncu tako kot pri prehrani kot pri treningih. Sedaj v 3. tednu pa je motivacija pošteno padla. Ampak ne pri treningih. Naj povem da mi treningi nikoli niso predstavljali težav, vedno sem jih oddelala brez izgovorov, do konca, včasih še kakšno vajo več. Kar pa se tiče prehrane huuuh no tu pa se stvari zapletejo.

 

Prehrana mi predstavlja ogromno težav. 

Ni enostavno, še zdaleč ne. Pridejo dnevi ko bi se najraje zvalila na kavč, si prižgala tv in si privoščila vse kar si ne smem. Tudi vreme name ne vpliva najbolje, sonce mi daje energijo. Ta dež in oblaki pa… katastrofa!

 

Ko sem se prijavila v ta projekt sem si res mislila no to je to, zagotovljena motivacija za pol leta. Oh kako sem se motila. Tukaj je šele 3. teden jaz pa na trenutke čisto na dnu. Hvala bogu za mojega moža in pa bližnje, ki me pri tem projektu in mojem cilju 100% podpirajo in mi pomagajo tudi v najtežjih trenutkih.

 

Ne predstavljam si kaj bi brez njih. Hvala dragi moji!  Vse skupaj pa sedaj ko pišem ta blog oziroma danes le ni tako hudo. Glavo pokonci in gasa naprej! Ne smemo se preveč obremenjevati za stvari, ki so se zgodile v preteklosti. Velikokrat se tudi kaznujemo za stvari, ki smo jih v preteklosti počeli, kar pa nam vzame preveč energije, ki bi jo lahko usmerili v prihodnost, v svoj cilj. Tudi jaz spadam v to skupino ljudi.

 

Vse prevečkrat razmišljam o tem kako sem se pregrešila in da tega ne bi smela bla bla… Saj življenje ni samo ravna linija, so vzponi in so padci, zato pa se je potrebno pobrati in iti naprej. Vsi vemo, da one size fits all pri prehrani ne deluje, čudežnih diet ali tablet ni, vsak more najti tisto kar mu najbolje ustreza in pri tem vztrajati. To je dolgoročen projekt. Vsi bi radi rezultate čez noč. Motivacija pade, hočeš nočeš želja je tista, ki te žene vendar more biti dovolj močna. Tako je, ko si enkrat dovolj močno želiš, takrat uspeš.

 

In zato vztrajam naprej, dan za dnem, teden za tednom, proti cilju. Dovolj dolgovezenja. Do naslednjič... quit this shit & get fit 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square