Tina 1. blog

November 3, 2018

Pika na i
Pa sem prišla na vrsto, kot zadnja, tudi jaz. Od nekdaj sem imela težave z odvečno težo. V srednji šoli so mi kilogrami neprestano nihali gor in dol. Preizkusila sem 100 in eno dieto. Nekatere so bile okusne, druge grozne za umret, vse pa so imele kratkotrajen učinek. Iskala sem nekaj več in tako sem začela iskat svojo piko na i….
V začetku leta sem skozi vrata fitnesa NYC GYM stopila z velikim zadržkom, saj je Nina v svojih oglasih objavljala velike rezultate drugih, nisem pa bila prepričana, če bo to uspelo tudi meni. Naj povem, da moj namen ni bil hujšanje, ampak preoblikovanje postave. Mož me je prepričal, da sem se prijavila v program CFT (hvala možek) in tako se je začelo.
Ves čas sem pridno trenirala in se držala zdravega načina prehranjevanja (z manjšimi prekrški). Po sedmih mesecih, me je Nina prepričala, da se slikava in takrat sem videla svoj napredek. Z rezultati sem bila zadovoljna, kar mi je dalo motivacijo za nadaljevanje. Ampak to še ni bila moja pika na i.
Nina me redno razveseljuje tudi s svojimi jedilniki, ki vsebujejo prav vse  sestavine, ki jih telo potrebuje, hkrati pa so tudi super okusni (btw: v jedilniku se najde tudi hamburger!) in pazi to, tudi super ucinkoviti! Tako sem končno tudi našla način prehranjevanja, ki ustreza mojemu tempu življenja. Pa še vedno nismo pri piki na i.
Pika na i tudi niso super popolni treningi.  Res, ne bi rada da se sliši kot neka na silo pripravljena reklama, ampak danes sem še vedno pod velikim vtisom včerajšnjega treninga, ko nas je Nina (hvala Nina) spravila do roba. Občutek po treningu je fenomenalen in prav z veseljem (če bi mi čas dopuščal) bi ga obiskovala vsakodnevno. Res, da ti nekaj več . Vsak trening je drugačen, ampak vsak po svoje zelo intenziven.
Moja pika na i je nov način življenja in dobro počutje! Za vse gre zahvala le NYC GYM, Nini in trenerjem. 
Naslednjic bom napisala kaj vec o samih treningih, berite me še naprej, do takrat pa:
Replace “what if” 
With “hell yeah!”

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square