Ursula 1. blog

November 2, 2018


Hej!

Tukaj je že 3.november, čas, da oddam tudi jaz svoj 1.blog.

 

Takšno kot je vreme novembra, je navadno tudi pri meni počutje. Popolnoma brez energije, brez neke prave volje in pozitivnih misli, skratka vse skupaj je precej turobno. NYC GYM in naši trenerji me sicer vedno pripravijo, da oddelam konkreten trening in počutje se po njem seveda tudi konkretno spremeni. :-) Hvala, super ste.

 

 

Kljub temu, včasih rabimo dodatno motivacijo in zame je prijava v projekt Stopi nova ti v novo leto prava brca v rit. Po letu in pol obiskovanja CFT programa sem malce izgubila fokus in sedaj ga zopet imam. :-) 

Kako naj pokomentiram prvih 14 dni našega projekta? Začetek je vedno težak in rezultati so vedno težko pričakovani. Vse bi rade imele napete ritke že čez noč, ampak žal ni tako enostavno. Še veliko treningov bo potrebnih, da pridem do željenega rezultata. Moram priznati, da mi prehranjevanje dela več preglavic kot treningi. Najbolše bi bilo, če bi še doma imela nekoga, ki bi me opozarjal 24 ur na dan: "Ursula, če si lačna poskusi najprej popit samo kozarec vode, mogoče si žejna" ali "počakaj na malico" ali "pojej raje 5 orehov, ne 5 kosov čokolade", ipd. Včasih se mi zdi, da že rutinsko vzamem nekaj za grickat, čeprav nisem lačna. Res je pomembno, da poslušamo svoje telo in jemo, ko smo dejansko lačni in jemo tisto, kar je na naših jedilnikih. :-) Pa da ne bo kdo mislil, da stradamo. Jedilniki so odlični, le držati se jih je treba! Fizične spremembe na sebi zaenkrat sicer še nisem opazila, verjamem pa, da se bom v naslednjem blogu že lahko pohvalila s kakšnim centimetrom manj in kakšno mišico več.

Se beremo čez 14 dni. :-) 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square