Sabina 1. blog

October 31, 2018

 

Takole, pa sem tudi jaz na vrsti s svojim  1. blogom. Dolgo sem razmišljala kaj in kako naj začnem, ker mi pisanje nekako ne gre preveč dobro od rok inn ja, to je to, kar sem uspela pripraviti.

Pridno smo zakorakale v tretji teden našega projekta in lahko rečem samo to, da mi ni žal. Počutim se odlično, polno energije, volje in v velikem pričakovanju novih rezultatov.

CFT? Ne, hvala, bi rekla pred časom. Moj hobi sta bila do nedavnega odbojka in tek. Ko, pa  sem spremljala dosežke  sestrične, me je zamikalo, da bi tudi sama poskusila. In sem. Najprej s Summer camp-om, katerega  sem nameravala v hladnejših mesecih zamenjati za vodene vadbe. Dogovor je padel, vendar že po dobrih petnajstih minutah sem si premislila in rekla, da sprejmem izziv in vstopim v program CFT, in s tem v projekt »STOPI NOVA TI V NOVO LETO«,

Začelo se je zares. Prvi treningi so bili zame naporni. Ugotovila sem, da imam v telesu nešteto zaspanih mišic, ki so počivale do vstopa v prostore NYC. Potem pa  še prehranjevanje. To je bila tabu tema zame, do dneva, ko sem prejela jedilnik. Danes  se lahko pohvalim, da bolečin po treningih praktično ni več. Jedilnik pa pridno prilagajam mojim obveznostim in drugim družinskim članom.

Ni me strah novih izzivov in veselim se vsakega novega dne posebej.

Ob tej priložnosti pa se hkrati tudi zahvaljujem vsem tistim, ki vrjamete vame, mi stojite ob strani in s pozitivnimi besedami vzpodbujete.

Hvala vam! :)

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square