Simona 1. blog

October 26, 2018

Živijo!

 

No pa je za mano že skoraj 14 dni od kar sem začela z projektom Stopi ti Nova v Novo Leto. In tako sem prišla do mojega prvega bloga.

 

Ker mi pisanje takšnih stvari ne gre upam, da ne bom dolgovezila, in da vam bom povedala osnovne stvari kaj se dogaja. 

No, ko sem se vpisala v ta projekt, so me začeli doma spraševati. Zakaj sem se vpisala?  A odgovor je preprost. Zmanjkalo mi je motivacije in jo potrebujem, da izboljšam svoj videz, kondicijo in samopodobo in dobim samozavest. 

Kot ste že opazili sem že naredila nekaj na sebi, seveda mi to nebi uspelo brez NYC - GYMa in njihove pozitivne energije. A mi to ni dovolj. Zato sem se odločila da poskusim s tem projektom. Saj izgubiti nimam kaj, kvečjemu cm in kg, kar si želim.

No, glede da pa je za mano že nekaj treningov in da grem na vsak trening z večjim veseljem, čeprav  me iz dneva v dan bolijo mišice. Seveda pride dan, ko se mi ne da ampak enostavno grem, saj se po treningu počutim boljše in vso negativno energijo izgubim. In sem sedaj končno brez čokolade in Nutelle na žlico v mojem jedilniku. Brez katere prej nisem morala. Ampak vem, da sem močnejša od izgovorov, in da lahko tako živim. Saj vem da se splača..

Saj bom tako lažje premagovala tudi vse ovire, ki mi življenje daje in uživala z otrokom, ki jima ne zmanjkuje energije. To bi bilo za moj prvi blog dovolj.

Spremljaj me še naprej in izvedel(a) boš še marsikaj. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square