OPIS NovaTi TEKMOVALK 2. sezona

October 22, 2018

Pa smo pričeli še z eno sezono projekta STOPI NOVATI V NOVO LETO :)

 

Tokrat imamo 10 tekmovalk, ki se bodo do konca letošnjega koledarskega leta borile za vstop v 2. krog projekta, kamor se jih bo uvrstilo 5.

Kriteriji so naslednji: Udeležba pri treningu, upoštevanje jedilnika, želja in volja ter angažiranost in pa seveda fizična preobrazba. V drugem krogu bo žirija Medical Group Fabjan Celje izbrala le ENO, ki bo prejela BREZPLAČNI lepotni poseg z njihove strani.
Uf čaka nas še pestra pot, veliko zabave in napora. 

 

 

 

NEVA JELENKO 

 


Sem Neva Jelenko, stara sem 29 let in prihajam iz Topolšice. Po izobrazbi sem učiteljica, trenutno delam v trgovini. Imam moža in otroka, ki mi pomenita vse na svetu. Pred sedmimi meseci pa sem našla še eno strast - to je fitnes. Takrat sem se ga izogibala v velikem krogu, malo sem se ga celo bala :) ko pa mi je bil podarjen program CFT sem se našla. Danes si več ne predstavlam tedna brez treningov. Postali so del

mene. To sem jaz.

 

FRANJA DOBNIK

 

 Živjo,

 

naj se ob začetku najbolj kul projekta te jeseni/zime, Stopi nova ti v novo leto, na kratko predstavim. 

Sem Franja, stara 38 let. Dopoldnevi so namenjeni službenim obveznostim, popoldnevi pa moji družini in vsemu kar spada zraven.

Imam najboljšega moža in tri otroke. Verjetno je jasno, da mi nikoli ni dolgčas.

Od nekdaj anti športnica, sem pred letom dni sprejela odločitev, ki mi je spremenila življenje na bolje. Prijava v projekt Stopi nova ti v novo leto, je zato logična odločitev. Več o tem boste lahko prebrali v naslednjih tednih, zato spremljajte bloge in objave sodelujočih punc.

Naj bo to zaenkrat dovolj, se beremo kmalu.

Jaz sem močnejša od izgovorov; bodi tudi ti in se nam pridruži v najboljšem fitnesu daleč naokoli. 🔝

JANJA FEUŽER


Živijo. Moje ime je Janja, stara sem 27 let in sem žena svojega moža, mamica hčerke in sina, gospodinja,

 študentka matematike in kemije, uslužbenka v Gorenju, trudim pa se postati tudi oseba z zdravim načinom življenja, kar pomeni jesti zdravo hrano in se vsakodnevno gibati. V času ustvarjanja kariere v Mariboru, ko sem večino časa preživela na zadnji plati in jedla predvsem dobro, nezdravo hrano, so se počasi začeli nabirati odvečni kilogrami. Vse se je stopnjevalo v času prve in druge nosečnosti, ampak »who cares«, kdaj si bom pa privoščila, če ne v nosečnosti. Ko sem rodila, sem videla, da je moja postava precej spremenjena. Nisem si bila več všeč. Začela sem nositi ohlapna oblačila in vedno večje velikosti. Tri mesece po rojstvu drugega otroka sem imela vsega dovolj in sem prvič poklicala Nino v Nyc-GYM, s katero sva se dogovorili za srečanje. Zraven sem pripeljala še moža in na koncu sva se oba dogovorila za obiskovanje fitnesa. Fitnes obiskujem že več kot leto dni in v tem času sem spoznala, kako pomembno je vsakodnevno gibanje, kako dobro to vpliva na moje telesno in psihično razpoloženje in vsekakor želim s tem nadaljevati še v prihodnje. Še vedno pa se učim, kako se pravilno prehranjevati in to mi predstavlja velik izziv prav vsak dan. Novo, bolj zdravo prehrano, smo začeli sprejemati vsi družinski člani, kar mi nekoliko olajšuje delo, saj mi ni potrebno kuhati posebej zame. Potrebovali smo kar nekaj časa, še več pa volje, da smo se temu privadili. Pa vendar, kjer je volja, tam je moč! Skupaj zmoremo več!

AJDA PRUŠEK

 

 

 

 

Moje ime je Ajda, stara sem 25 let in počasi zaključujem študij razrednega pouka. Obožujem delo z otroki in vse kar je povezano z njimi. Prav zato se tudi izobražujem v tej smeri, v prostem času pa pomagam pri društvu prijateljev mladine in občasno delam kot varuška. Moja velika strast so potovanja, kjer odkrivam nove dežele ter spoznavam nove kulture in ljudi. Sem tudi učiteljica smučanja, saj je smučanje moj najljubši šport že od otroštva in resnično uživam v spustu po belih strminah.

SIMONA PISIR 

 

 

 

Ime mi je Simona stara sem že 36 let in imam 2 otroka stara 10 in 5 let. Rada sem v naravi in se igram z otrokoma. Vso življenje sem bolj močne postave in vedno je bil izgovor da je to dedno po mami a želim dokazat da ni res. Zelo rada hodim tudi v hribe. To sem jaz. 

 MATEJA RAMŠAK

 

Moje ime je Mateja in sem žena, mama, teta in še kaj bi se dalo našteti. Štejem rosnih 41 let, torej sem v najlepših letih. Pred časom me je doletela zrelost, ki je povezana s samozavestjo in samopodobo. Lahko bi rekla, da se v svoji koži počutim zelo dobro, delam stvari, ki me veselijo, naredim tisto, kar mislim, da je prav. 

Med tednom se sicer borim s hitrim življenjskim tempom, ampak kdo se ne. Zjutraj hitim v službo, popoldne se vrstijo razne otroške obveznosti, hišna opravila, delo okoli hiše, zvečer pa je čas, ki si ga vzamem zase. Če čas dopusti, trikrat na teden obiskujem CFT program v NY GYM, ampak ne sama. CFT program obiskujeva z možem skupaj. Večkrat naju na uro spremljata tudi hčerki, saj veste starši smo otrokom vzor, torej jima s svojim zgledom želiva pokazati, da je telovadba nujno potrebna za zdrav življenjski slog. Seveda pa se večkrat tudi zgodi, da svoje proste trenutke zamenjam s službenimi obveznostmi. Se pa vsak dan sproti borim, da je teh trenutkov čim manj. 

Med vikendi in prostimi dnevi kot družina preživimo čimveč časa skupaj. Ker smo vsi "veliki" raziskovalci, se navadno odpravimo na izlet po Sloveniji ali v tuje kraje, sproti pa obiščemo še sorodnike in prijatelje. Kadar pa so vikendi ležerni, smo najraje doma, skriti pod odejo. Za aktivne popestritve seveda poskrbi naš štirinožni kosmatinec Ficko, ki zahteva svoje sprehode, igranje na dvorišču,...

ŠPELA LESKOVAR

 

Živijo! Sem Špela stara sem 18 let, živim v Velenju, končala sem frizersko šolo, po šolanju sem se zaposlila v gostinstvu. Trenutno sem zaposlena v Mia Bianci. Delo v gostinstvu je kar naporno veliko se ukvarjam z ljudmi ampak mi to ni odveč, saj sem rada v družbi ljudi. V svojem prostem času rada hodim v fitnes in to v NYC GYM ker se v temu fitnesu počutim zelo priljubljeno in sproščeno, v preostalem delu časa pa se rada družim z prijatelji.  Živim pri mamici (Saša) z mojo mlajšo sestrco (Katja) ki me zelo podpirata pri projektu Stopi NovaTi v novo leto. Imam tudi fanta, ki me pri tem spodbuja. Še kot zanimivost, zelo rada se ukvarjam z otroci.

 

SABINA NOVAK

 

Živjo, 

moje ime je Sabina in prihajam iz Lokovice pri Šoštanju. V mesecu septembru sem dopolnila 4 desetletje. Kot dvaindvajsetletno dekle sem prvič postala mamica, tako, da se lahko pohvalim z polnoletnim sinom in trinajstletno hčero, ki sta moj ponos. Po poklicu sem računovodja, zaposlena v podjetju Pro-avto Novak. Prosti čas najraje preživim s svojimi domačim in prijatelji. Moj hobi sta odbojka in namizni tenis, tek ter seveda kuhanje, likanje in vsa ostala gospodinjska opravila. Če se na hitro opišem sem preprosta, komunikativna, trmasta, čustvena predvsem pa odgovorna ženska srednjih let. 

Ko sem zadnje čase spremljala sestrično, ki redno obiskuje fitnes center, sem se začela spraševati, kako bi bilo to zame? Sicer, nikoli nisem bila ljubitelj zaprtih prostorov, vendar, ko sem prišla v prostore NYC GYM fitnesa, sem začutila pozitivno energijo, dobro vzdušje, predvsem pa prijazne besede vseh zaposlenih. Odločila sem se, da poskusim in s tem spremenim način prehranjevanja, ki je danes problem vseh, zaradi pomanjkanja časa, posledično pa tudi pridobim na fizični zmogljivosti, izoblikujem telo in pridobim samozavest, katere pa nikoli nimam dovolj. In ja... tukaj sem, pripravljena na nove dosežke...veselim se izkušenj...časa preživetega v centru, predvsem pa pozitivnih vzpodbud in rezultatov.

URSULA SVITLICA

 

Sem Ursula, stara 34 let, po duši sem primorka po kraju bivanja pa velenjčanka :-) Sem mamica dveh majhnih otrok, sem redno zaposlena in mi zaradi vseh rednih službenih in družinskih obveznosti velikokrat resnično primanjkuje časa za telovadbo in zdravo prehrano. Kljub temu sem se odločila, da se pridružim projektu Stopi nova ti v novo leto, da si dokažem, da sem močnejša od izgovorov. Priznam, nisem vešča pisanja blogov, niti kuhanja (hvala bogu za taščino kuhinjo...ali pa ne, mogoče bi imela kako kilo manj, če bi bila v samooskrbi :-)), ampak mi ta projekt predstavlja izziv in vem da mi bo uspelo. Partner bo prevzel varstvo, ko bo mama na treningu, skril pred mano vse dobrote iz hladilnika ter me moralno podprl in mislim da bo zmaga moja! :-) Seveda je pripravljen na vse, če bo le rezultat viden. Torej vse je odvisno od mene.

Jaz sem pripravljena in vem da mi bodo sotekmovalke dobrodošla motivacija, saj vemo: SKUPAJ ZMOREMO VEČ :-) 

TINA ŠUMAN

Zdravo,
Sem Tina Šuman, stara 37 let, rojena mariborčanka, zdaj pa že 10 let velenjčanka. Del mojega srca je še vedno v Mariboru, zato se tudi vsak dan z veseljem peljem v službo v Maribor. Po službi in med vikendi ves prosti čas preživim z mojima 5 let starima otrokoma, ki ju naravnost obožujem in mi je škoda vsake minute, ki je ne preživim z njima. 
V začetku letošnjega leta sem sklenila, da kljub obveznostim, ki mi jih prinese služba in otroci vseeno lahko naredim nekaj zase. To je bila najboljša odločitev ever. Po dolgem premisleku sem se odločila da obiščem Nyc Gym in že po prvem obisku sem bila navdušena. Po 10 mesecih vsakič z večjim veseljem obiskujem treninge, saj so rezultati že vidni in tako je motivacija večja…
Več pa razkrijem v blogih. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square