Anja pred operacijo Medical Group Fabjan

September 22, 2018

Živjo!

 

Spet sem z vami, ste me že pogrešali? No spet pišem svoj blog, tokrat drugačen kot vsi prejšnji. No od zmage se vam še nism oglasila. Bil je en super vroč poletni dan, ki smo ga zaključile s skokom v jezero. Če te ni bilo z nami ti je lahko žal! 

 

Tako jutri me čaka operacija, ki sem jo prejela kot nagrado za zmago v projektu NOVA TI. Torej povečava prsi, za katero sem se odločila sama pri Medical Group Fabjan. 

 

Zakaj in kako sem že napisala v enem mojih prejšnjih blogov, zato o tem sedaj nebi, rada pa bi vam povedala malo o tem kako se počutim na večer pred operacijo. 

 

Ker sem trenutno v obdobju, ko se v življenju ukvarjam z vsemi ostalimi stvarmi, se na samo operacijo ne posvečam, tako kot vem da bi se sicer. Čeprav sem vzhičena in koooomaj čakam, da vidim rezultat se s temi stvarmi ne obremenjujem preveč. Popolnoma zaupam kirurgu Maticu Fabjanu in vem, da se bom jutri na poseg odpravila popolnoma brez skrbi. Edina moja skrb je kako natančno bo potekalo okrevanje in ali sem zbrala primerno velikost. Na posvetu sem moje nove prsi že videla na aplikaciji. Res top zadeva. Takoj se ti prikaže nova podoba. No ta nova podoba mi je bila izredno všeč, kakšen pa bo končen rezultat, boste lahko še videli. 

 

Kako je potekal posvet? Posvet je bil kar hiter, pogovorila in dogovorila sva se o velikosti, načinu operacije in dnevu. Priskrbela sem še krvno sliko in odštevanje se je lahko začelo. Sedaj, ko pišem tale blog lahko odštevam že ureeee. Še malo pa bo za mano!

 

No in ko ravno pišem ta blog. Naj povem še to, kar mi leži na duši. Ogromno odzivov sem dobila na to temo, po zmagi. Pa bo res to naredila? Je prepričana v to? Ne delaj tega! Ti tega ne rabiš! 

Mogoče imate prav, mogoče tega res ne rabim. Si pa želim! To je moja želja že iz najstniških let, ko sem upala da bodo moje prsi oblike, ki si jih želim in tašne, da mi bodo všeč. No nisem jih dočakala po naravni poti. In ogromno je žensk, ki se odločijo za to operacijo ali kakšno majnšo, ki ni tako vidna na prvo uč, pa vendar je prisotna. To ni več takšna tabu tema, kot je bila pred leti. Od novih prsi ne pričaujem bajnih sprememb na moji samopodobi, vem pa da se bo nekje poznalo. Predvsem vem, da bom končno z njimi zadovoljna. In to je vse kar je važno in ne kaj si o njih in o meni, ter mojo odločitvijo misli okolica in drugi ljudje. 

 

Čau!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square