Petrin FINALNI blog #NovaTi

July 25, 2018

Prepričana sem, da sem v teh treh mesecih bila navdih marsikomu in da se je še kdo odločil, da pride migat, da naredi nekaj zase. O zmagi v tem projektu nisem kaj dosti razmišljala, meni je zmaga to, da izginjajo kilogrami, da

 

se telo oblikuje, da sem motivirana in disciplinirana pri prehranjevanju.

Vseskozi sem imela v glavi, kaj bom naredila, da se bodo začeli premikati kilogrami v minus, pred sabo sem imela zgolj en cilj: izgubiti kilograme. In koooončno se je začelo premikati v pravo smer. Z rezultati sem več kot zadovoljna, vsekakor pa to ni moj zadnji cilj, moja zadnja telovadba, moje zadnje tehtanje, zadnje merjenje. Kot sem že omenila v prejšnjih blogih, se moja pot nadaljuje s treningi in pravilnim prehranjevanjem. Razkrijem vam lahko tudi to, da sem si postavila nov cilj in to je zagledati na tehtnici vsaj 85 kg. Vem, da me čaka veliko garanja, vendar bom z motivacijo in vztrajnostjo to tudi dosegla. Nagrada za zmagovalko je res lepa in dolgo sploh nisem vedela kaj na sebi bi sploh spremenila in leta nazaj se nisem videla na operacijski mizi lepotnega kirurga. Mati narava me je obdarila z obilnim oprsjem, katero me je velikokrat oviralo in sem se ga sramovala, nos je lepo na svojem mestu, koža se naj skupaj z mano stara. Torej kaj bi spremenila. Z izgubo kilogramov se je začelo oblikovati tudi telo. In velikokrat se je zgodilo, da sem si želela obleči obleko ali krilo, pa tega nisem storila, ker sem vedela da bom imela bolečine in rdečo kožo na svojih bedrih, ki pa so res grdo oblikovane. No so pa dogodki na katerih moram imeti oblečeno obleko in takrat me spremlja slaba volja, ker se premikam z bolečinami. Torej, je to res edini del telesa, ki bi ga z veseljem popravila – bedrače ☺.

Hvala vsem mojim podpornikom, predvsem domačim za vse vzpodbudne besede in voljo, ki ste mi jo vlivali med izzivom, rada vas imam.

Motivacije mi ne bo zmanjkalo, sploh če je podpora pri NYC GYM-u, kjer res dobiš napotke , podporo in trening, ki ga potrebuješ za doseganje cilja, predvsem pa preoblikovanja telesa.

Se vidimo v soboto 28.7.2018 ob 15.00 uri na velenjski plaži! Veselo bo! In naj zmaga najboljša ☺

Petra <3

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square