Majin FINALNI blog #NovaTi

July 24, 2018

Živjo

 

Še malo in veliki finale, ter razglasitev tekmovalke bo tu. Pridite tudi vi 28.7. na Velenjsko plažo od 15 ure dalje.

 

 

V tem projektu in z CFT programom sem se naučila veliko. Predvsem o tem, da ni pomembna samo dieta ampak pomembno je, da človek začne drugače gledati na hrano. Spremeniti življenjski stil in se tega držati. Jedilnik ki so ga priskrbeli, mi je pomagal do te mere, da zdaj že točno vem, katero hrano lahko zaužijem, kaj je na meji in kar je totalni NO GO. 

 

Čeprav iskreno vam povem...tudi NO GO (kot je kaka pizza, čokoladica, sladoled itd) si občasno privoščim, ali kos torte na praznovanju rojstnih dni. Ni pa to več nezdravo ''nažiranje'' do tega, da je človeku slabo in ne potrebuje več normalnega obroka hrane. Hrano si poskušam planirati v naprej, če se mi mudi si kupim kakšno prej pripravljeno solato, proteinsko čokoladico, da vsaj malo potešim lakoto med malico in zdržim do kosila.

 

Verjemite mi, na začetku je težko in kar vohaš lahko čokolado v daljavi in vse pregrehe so mamljive. Važno je, da odločno rečeš NE in se zaustaviš. V veliko pomoč so tudi družina in prijatelji, ki nam stojijo ob strani in nas vzpodbujajo. V našem primeru, pa je nam puncam bila motivacija tudi glavna nagrada.

 

CFT Program je poseben predvsem zato, ker vključuje različne stile telovadbe in vsak dan je nekaj novega. Krožni treningi, HIIT, uteži..človek nikoli ne ve, kaj ga čaka in nikoli se ne naveličaš. Tisto uro resnično odklopiš in delaš na polno. Vsi trenerji so izredno prijazni in postaneš kot del družine. In kot sem že večkrat poudarila, pri NYC GYM nisi številka, si človek, si del skupnosti in na vso moč se trudijo pomagati pri telovadbi, hrani in motivaciji. Punce s katerimi telovadimo smo spletle prijateljske vezi in med treningi nam resnično ni nikoli dolgčas.

 

Z motivacijo je pa tako..Potrebuješ jo..ogromno.. in ja prišli bodo dnevi, ko ti jo bo zmanjkalo, ali bo počasi pojenjala..zdelo se ti bo da si debela, napihnjena, da se nikamor ne premakne, da je vse skupaj brezveze in da ti nikoli ne bo uspelo. Ampak se motiš. Bo ti uspelo. Tisti slab dan ali dva potem mineta, pridejo boljši dnevi in vidiš, da se vse odvija v pravo smer. Tako so mi v tem času nihali kilogrami..kak teden so stali, kak teden šli dolg malo bolj, drugič spet malo manj.

 

V vsakem primeru mislim, da smo vse tri zmagovalke. Dosegle smo cilje in nobena ne bo odnehala in se vrnila na stara pota. Je pa nagrada seveda zelo mamljiva: brezplačen lepotni poseg bo izbiri Medical Group Fabjan. Vas zanima kaj bi spremenila? Boste izvedeli, če zmagam :D 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square