Anjin FINALNI blog #NovaTi

July 21, 2018

Živijo!

 

No pa da napišem še svoj čisto zadnji blog. Pa kako je vse skupaj že minilo, če pa se je komaj začelo?! Ja na žalost je konec, še vedno pa me lahko dalje spremljate preko facebooka in instagrama. Trenutno še nimam pojma katera je tista, ki je zmagala in osvojila glavno nagrado, lahko pa vam zaupam, kaj bi glavna nagrada pomenila meni in kako sama gledam na to.

Ko sem izvedela, da sodelujem v projektu, še nisem vedela, da je nagrada lepotni poseg po izbiri. Seveda, ker smo tekom projekta javno izpostavljene smo morale vse nekako “odobriti” sodelovanje pri projektu. Moj odgovor je bil takojšen JA! Seveda zakaj pa ne. z veseljem napišem blog, mogoče podam komu tudi kakšen nasvet, vrjetno pa sem med vsemi, ki ste me spremljali navdahnila vsaj enega, da je naredil tisti dan zase nekaj več, kot bi sicer. In s tem sem dosegla svoj cilj.

Kaj bi si izbrala ob morebitni zmagi? Prsi, joške, dojke. Hahah ja to je moj izbor. Zakaj? Zato, ker sem že od nekdaj obremenjena s svojimi prsmi. Pa ne toliko da so bile premajne, to je še nekako šlo skozi amapk njihova oblika mi res ni bila všeč. No saj vsaka ženska je poglavje zase in vrjamem da nisem edina, ki ima takšno obliko, vendar je ta sama po sebi meni grozna. Jooj res je kar do dobra načela mojo samozavest in priznam da se nikoli nisem počutila dobro glede prsi. Ko sem to omenila tudi svoji mami mi je rekla počakaj, da rodiš se vse spremeni. In sem rodila. In ja res se je spremenilo. Bilo mi je še dokaj všeč. Ampak z 24 kilogrami več kot sedaj, sem res lahko bila zadovoljna. V fitness sem odšla s septembrom in od takrat naprej se v fitnesu tehtam in merim na vsake 14 dni, od začetka projekta pa na vsak teden. Št. ki jo je Nina izmerila okrog mojih prsi se je iz tedna v teden majnšala, med tem ko je številka okoli bokov vztrajala dolgo časa. In že pred projektom in predno sem izvedela kakšna nagrada čaka zmagovalko sem Nini pri enem merjenju pojamrala, da ne vem več kaj naj, tako res ne gre več naprej! In da če bom še vedno izgubljala prsi bom ostala brez njih!! In ja trenutno sem res na neki takšni točki, na žalost. Ker sem svojo hčerko dojila leto dni, je od mojih prsih in košarice C ostala le še koža, ki delno napolni le košarico A. In s časom ko so padali kilogrami, so se od mene poslavljale tudi moje prsi. In bolj ko sem gledala na to, slabše je bilo. Trenutno imam občutek, da ko oblečem športni nederček za trening, je kot da spremenim spol, hahah. Dejasnko prsi ni in sem skoraj čisto “ploh”. Seveda se moram zahvaliti modni industiji, ki je izumila trojni push up, tako, da vsaj ko sem oblečena zgleda, haha. Mož je bil vedno zadovoljen, seveda, saj veste tisti pregovor če ne more žvižgat maš dost hahah. Tudi on je proti koncu pritrdil mojim ugotovitvam. Ja moje prsi so se poslovile. Če zmagam na projektu Nova ti, so se poslovile samo začasno v nasprotnem primeru pa vrjetno še za dolgo časa. In ko pišem o tej nagradi, ki je tako mega in ki bi mi veliko pomenila, pa razmišlajm da tudi če ne zmagam bom srečna. Srečna ker mi je uspelo, srečna ker sem skupno lažja za 24 kg, srečna ker lahko oblečem skoraj kar koli mi srce poželi. Srečna ker vem, da sem od sebe dala 100% in srečna za tisto, ki bo zmagovalka, naj bom to jaz ali Maja ali Petra.

 

Pridite pogledati katera bo srečnica na Velenjsko plažo 28.7.2018 ob 15.00, kjer si lahko srečnež tudi ti!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square