NOVA JAZ! Anjin blog

July 15, 2018

 

Hello hello! 


Tako! Pa se naše 3 mesečno druženje zaključuje. Jooj je minilo, kajne? S svetlobno hitrostjo. Res. Počasi se bližamo finalu, ki je točno teden oddaljen od današnjega dneva, ko berete enega mojih zadnjih blogov. V teh treh mesecih se je dogajalo ogromno, skoraj vsak teden je minil še predno se je dobro začel. Tekom projekta sem svoje misli razlila na računalniku, na žalost pa vseh niste uspeli prebrati, ker nas je tudi tukaj povozil čas. Pa nič hudega.
3 meseci so mimo, 13 tednov je mimo in točno 39 CFT treningov je za mano. Rezultati? Pridite jih pogledati 22.7 na Velenjsko plažo. Bilo je naporno, kot je vedno do sedaj. Ponosna in vesela sem nase, da sem uspela narediti prav vse predvidene treninge, izpustila nisem niti enega!! Res sem bila pridna. Čeprav je bil vmes kakšen, ki ni bil tako zahteven, ki ni zadovoljil mojih pričakovanj in mi ni narisal velikega utrujenega nasmeha na obraz. So bili pa tudi naporni in zahtevni treningi, ki so od mene zahtevali fokus, in zadnje atome energije, ki so bili skriti nekje v meni.
Torej bili so vzponi in padci, pa ne samo pri treningih tudi pri hrani. Menjavanje službenega okolja je imelo pri tem veliko vlogo. Enostavno ko se ti podre nek ustaljen ritem tudi pri hrani malo zaplavaš sem ter tja. Pa se je odprl sladoled, pa so meli stojnico lars in sven, pa je bil ta in oni rojstni dan, pa svečana podelitev diplom in še in še. Seveda se pregrešiš in te odnese malo po svoje. Ampak takoj naslednji obrok si na pravi poti in samo grizeš dalje. Najpomembnejše je, da si ustvariš jedilnik po svojem okusu in zdravih sestavin in posledično spremeniš način prehranjevanja. Ne rabiš imeti jedilnika kjer je napisan vsak obrok, ker enostavno ne posegaš več po prepovedani hrani. Tako lahko na dolgi rok težo tudi ohraniš. Pomembno pa je tudi da ima tvoj jedilnik vključene pregrehe tu in tam, le tako se lahko svojega načina prehranjevanja držiš dolgo časa. Meni uspeva že skoraj leto in rezultati so tukaj, na kar sem zelo ponosna.
Če povzamem še vse svoje meritve tekom projekta. Tehtala sem se praviloma vsak četrtek. Kilogrami so po večini šli vedno dol, malo po malo. Dvakrat pa mislim da je pokazalo pol kg več, kar je bila vrjetno posledica enega sladoleda v kombinaciji z mlekom, ob pridruženi laktozni intoleranci in posledični napihnjenosti. Ja tudi to je lahko vzrok da nam teža niha.
Ne samo projekt, ki je trajal tri mesece in mi dal ogromno, celoten program CFT mi je res pisan na kožo. Rada prihajam v fitness, prav tako pa rada grem tudi iz njega. Haha ups. Rada odhitim k svoji mali družinici, ki me čaka doma. Zame pa CFT ni samo hujšanje. Odhod v fitnes zame pomeni totalen odklop, telefon ostane v omarici in ta ura je ura zame! Vesela sem, da se po večini srečujemo samo pozitivni ljudje, ki si tisto uro vedno znamo narediti zanimivo. Stakala sem že kar nekaj novih prijateljskih vezi. Rada poklepetam tako s puncami, kot s fanti. Vesela sem da sem lahko uro na dan oz tri ure na teden popolnoma off z mislimi. Včasih po napornem dnevu rabim le to in se iz treninga vrnem z novo idejo, brez glavobola ali dodatno energijo, da doma kaj postorim, čeprav je je proti koncu službe zmanjkalo že za trening. Vesela sem ko res ne rabim aktivirati možgan tekom treninga. Trener določi vaje, določi kilažo in na koncu si ti samo izvajalec. Seveda moraš biti pozoren, da vaje izvajaš pravilno, je pa še vedno tukaj trener, ki bdi nad tabo in te opozarja in popravlja. Poleg opozoril, pa si deležen besed spodbude, ki ti dajo energijo za še tisto zadnjo ponovitev. Tudi pri komplimentih, ko opazijo tvoj napredek niso skopi, kar je še dodaten razlog da z veseljem odideš na trening. Pripravljeni so ti prisluhniti, tudi na dan ko ti je težko, na dan ko pokaš od energije, pa se iz srca nasmejijo tvojim komentarjem pa še oni dodajo kakšno “butasto” tako da smeha nikoli ne zmanjka.
Vesela sem, da sem naredila ta korak zase in se odločila za CFT program. Moj napredek pa boste lahko videli na Velenjski plaži v nedeljo 22.7.2018 ob 15.00.

SE VIDIMO!​ Pa kar pocukajte me za rokav ;) 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square