NovaTi - Anjin blog #5

June 20, 2018

Heila!

 

Spet smo tukaj. Tokrat se vam javljam že petič, sej ne morem vrjet. Spet je za mano dokaj pestro obarvan teden.

 

 

Ta teden sem se vrnila v svojo staro službo, v ustaljene tirnice in varna tla, kar se tiče prehrane. Že v ponedeljek opravim prvi trening. Itak, kot vedno top of the top. Cel teden pa sem v pričakovanju… pričakovanju srede. Kaj se bo zgodilo v sredo? Ja lahko ste slišali in videli na instagramu naše Nine.

 

Odšla sem torej na radio, kjer sem povedala malo o tem kako potekajo naši treningi in kaj se dogaja z mano. Dobila sem tudi dobro vprašanje… kaj bi sporočila svojima sotekmovalkama? No če mojega odgovora nista slišale… GREMO NAPREJ!! Res je da je to tekmovanje in tekmujemo katera bo tista, ki dobi to sanjsko nagrado. Ampak v resnici sploh ne tekmujemo med sabo. Sama zase lahko rečem da sem sama sebi največji nasprotnik. Oz verzija mene, ki hrepeni po sladoledu, čokoladi, krompirju in belem penastem kruhu. Ja sama v sebi bijem največjo borbo. Vsak dan znova in znova. Skušnjave so povsod. In mislim da jih vedno lažje premagujem. Pa vendar obstaja tudi tista Anja, ki se ji včasih ne ljubi, ki nima energije, ki bi kak trening raje preskočila, kot zagrizla vanj. No priznam da ta Anja res redko potrka na vrata, se pa pojavi, sploh takrat ko bi lahko naredila še nekaj “več” ne samo treninga v fitnesu.

 

Treningi se odvijajo po planu, je pa res da sem vedno bolj sama sebi izziv. Da v zastavljen trening dam 100% procentno sebe, pa ne 100 ampak 500% sebe. Da VEDNO naredim 10 oz n-število zastavljenih ponovitev in da kdaj naredim tudi kakšno ponovitev več. Da naredim 3 kroge in pol, namesto treh. Da naredim trening na visoki intenzivnosti kolikor se le da. Torej res da v trening vložim 500% namesto 100%. To me navda z veseljem, srečo in lahko res dobre volje z nasmeškom na obrazu zapustim fitnes. No sej tisti ki me poznajo, vedno da tudi v fitnes pridem z nasmeškom na obrazu haha.

 

No četrtek pa sem imela instagram take over!! Ste me uspeli spremljati? No upam da in da so vam bili moji storiji všeč! Res je bil tak naporen dan saj se je ves čas nekaj dogajalo in zmanjkalo je časa za pravo kosilo, ki je narejeno doma. Ker sem na kosilo zavila v gostilno, pa sem tudi tam izbrala nekaj, kar je primerno mojemu načinu prehranjevanja.

 

 

Vikend smo želeli imeti čimbolj aktiven, pa nam ni najbolje uspelo. Namesto tega smo odšli na LCHF burger in LCHF tortico v Mia Bianco. Res je blo odlično, pa še brez slabe vesti sem vse skupaj pojedla. Noro. V nedeljo nam je malo zagodel dež, je pa za rešitev poskrbel moj dragi prijatelj kavč. Ups. No ja zadremala sem sredi belega dneva za 10-15 min. Ob skoraj 2 letnici je težko to spanje kaj dosti podalšati, ker so ji tvoje zaprte oči en ogromen alarem za napad na mami. Jah kaj čmo, this is mom life.

 

Berite me še naprej!!! Ne pozabite, dogaja se na polno hahah. Mogoče pa se zgodi še kakšen instagram take over! Kdo bi vedel?

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square