NovaTi - Anjin blog #3

June 7, 2018

 

Teden se začne skoraj uro prej kot ponavadi. Zakaj? Ker se odpravljam v našo ljubo prestolnico, v Ljubljano, kjer bom preživela naslednja dva tedna. Opravljam namreč obvezno kroženje. Že prvi dan

 

s hrano dobesedno padem “vn”. Ker čez vikend nisem uspela v trgovino nimam nič zraven za malico, ker ne poznam Lj se odločim in se ustavim v pekarni. Za zajtk si kupim sirovo štručko, joj mene. Za malico sem malo bolj disciplinirana in si kupim ajdovo žemljico. Znajdem se v Lj in izvem da ta teden delam na stari travmi. Ker v svoji službi načeloma nimam poškodb, se znajdem v dokaj novem okolju. Možgani so na ON vseh 8 ur. Ko pridem domov (okoli 5 popoldan) sem res utrujena in ker sva cel popoldan z Neli same vem da se moj dan šele dobro začenja. Ker res nimam energije za pripravo zdravega kosila, si na hitro skuham skutine štruklje.
Naslednji dan se začenja podobno, le da me popoldan čaka trening. Komaj čakam da grem in se na trening odpravim polna pričakovanj. No sej že vem kaj pričakovat ampak res si želim nardit en dobr trening da spravim mal tega stresa vn iz sebe. No Damir seveda nikoli ne razočara, domov grem z nasmeškom na obrazu. Super a ne?
Sreda je navadni dan, nič drugačen od ponedeljka. Priznam da sem se glede hrane malo bolj organizirala in si malico vzela sabo, ki sem jo pripravila iz lchf kruha. Good job. Popoldan pa razmišljam in razmišljam. Pa kaj je narobe z mano? Resno? Zakaj sem si razporedila treninge na najbolj glup način. Torek, petek in sobota. Pa kdo bo do petka zdržal? Ful mi manjka, ful bi šla prej na trening. Škoda ker nimam varstva.
Naslednji dan mi Nino pove da si bo vzel dopust, ker je utrujen. Jooj ma nemoj bogi ti, js pa lahk crknem?! Pač moški. Uglavnem. Dopust, super, varstvo super. Že držim v roki telefon in razmišljam da bi poklicala Nino če je kaka možnost, da pridem na trening. Jooj smola pozabla sem da sm dogovorjena s kolegico za kavico, no ja sej petek ni daleč.
Petek, konec tedna. Jupiii preživela sem prvi teden. V službi dobim manjšo potrditev, ki sem jo po takem tednu res rabla. Seveda se mi zdi noro fajn. Popoldan pa me čaka trening, super, komaj čakam. Po treningu (domov sem prišla malo pred 8 uro) še uredim Neli in pripravim na spanje in že hitima proti postelji, saj imam v soboto zjutraj naslednji trening, na katerega sem zamudila haha.
Pa ne zaradi tega ker se nisem prav čas vstala ampak je bila cesta na moji poti zaprta in sem morala po drugi poti, kar mi je vzelo tistih 10 min preveč. Prvič sm šla v soboto zjutraj na trening in priznam da mi je blo kr všeč. Fitnes je malo bolj umirjen kot med tednom, mogoče pa je bil samo tak dan.
Po vsem tem čash sem se treningov že kar dobro navadila. In vsak teden komaj čalam da pride dan ko se odpravim na enega izmed njih. Navdajo me z dodatno energijo in iz mene spravijo vso negativno energijo. Brez treningov si res ne predstavljam kako bi premagovala vse tedenske in vsakodnevne ovire, ki se mi postavijo na pot. Nekako že, vem pa da je s pomočjo treningov lažje. Priznam, da sem postalaže prav malo zasvojena ojoj.


Sedaj ste me že kar dobro spoznali in upam da dobili sliko, kako poteka moj teden. Drugi teden pa se razpišem malo bolj o šopingu in samopodobi. Komaj čakaš da prebereš? Spremljaj me še naprej!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square