Nova Ti - Anjin Blog #1

May 2, 2018

 

 

1. TEDEN

 

 
Teden je naokoli in pišem svoj prvi blog. Sploh ne vem kje naj začnem.
Hmmm. Najboljše da kar na začetku kaj pravite? Torej v sredo smo štartali s
projektom stopi NOVA TI v poletje. Kot sem omenila že v svoji predstavitvi
fitnes obiskujem že od septembra, tako sem v ta teden odšla kar se da
sproščeno, vendar še vedno z malo rezerve, namreč sedaj gre zares, sedaj se
tekmuje!! Izpostavljene bomo medijem in širši javnosti. Porajajo se ti
najrazličnejša vprašanja in dvomi. Sem zmožna sploh zmagati? Oz. ne…
ampak kaj še lahko naredim s svojo postavo? Bom imela dovolj moči te tri
mesece da dosežem top rezultat?
Moja teža tehtanja: 77,3 kg

 

Teden se začne suvereno s ponedeljkovim treningom, nadaljuje s sredinim in
v četrtek se odpravim na svečano podelitev diplome. Lepo oblečena, v visokih
petah z “muskelfibrom” od sredinega treninga rok. Aja plus še od
ponedeljkovega treninga nog jooj. Seveda je treba na oder, komi stojim na
nogah od treningov, ampak mi uspe, da se ne stegnem tam po odru in si naredim totalno sramoto hahah. Preživim, ampak že kaj kmalu naletim na prve skušnjave. Zakuska po podelitvi. Kaaaaaj lahko? Miljon dobrot, ki kar skačejo iz pladnjev vame. Noro kako naj zdržim te pritiske? Dobro nekako mi
uspe in zavijem mimo mize s sladicami in izberem kanape, ki je obložen z zelenjavo. Po podelitvi pa si privoščimo skupno večerjo, kjer grešim. Sama sebi sem rekla, once in a life time… dejmo si duška.

Naslednji dan se stvari vrnejo v stare tirnice. Ker imam bolano hčerko ostanem doma in tako zjutraj skoraj ne najdem časa za zajtrk. Do 10 zjutraj uspem, da pojem prepotreben zajtrk in zaštartam dan. Ob treh pa me ponovno čaka trening. Komaj čakam, ampak res komaj čakam. Zakaj? Ker sem prejšnji dan grešila, ups. In ker sem za darilo ob diplomi prejela najboljše darilo ever, ki ne bi moglo priti v bolj primernem trenutku. Športna ura. Z največjim veseljem jo nastavim in spremljam napredek. Po koncu treninga sem navdušena, res sem dala veliko od sebe. Pridem domov in nimam obstanka. Kaj bi še lahko naredila zase? Ja nič, hčerko v kolo in gremo na eno turco malo hitrejše hoje, uspe mi prehodit 5km.


Vikend se začne stresno, mož odhaja že zjutraj v fitnes, popoldan v službo, kar zame pomeni da sem 100% mama celoten dan. Uh pa po tem pestrem tednu, še en naporen dan. Mislim in čakam na nedeljo, upam na najboljše. Malo boljše, pa vendar nič kaj umirjena nedelja. Vreme? Top! Kaj bi lahko počeli kam bi lahko šli? Kaj pa festival čokolade? Jaaaa! Ammm stop, premislek… NE! Anja NE! Vse boš mogla probat, ne bit nora, no dej ostan doma, zmisl si kej bolšga. Hahaha joooj skušnjave skušnjave. No na koncu se
odpravimo s prijatelji v kamp Menina, kjer pojemo kosilo/večerjo, otroci pa se igrajo na igralih in tako malo potrošijo svojo odvečno energijo. Izberemo nekaj ne najbolj primernega dieti, ampak nedelja je cheat day!! Vsi 4 namreč obiskujemo NYC GYM. Noro a ne? Upam da se trenerjem ni preveč kolcalo.

 

Novi teden in vračam se v službo. Že jutranja hoja v hrib, da pridem do službe in kasneje do prostora, kjer se preoblečemo in organiziramo delo, predstavlja kar nekaj stopnic, me navdihne z elanom za nov delovni dan in nov delovni teden. Zajtrk štima, malice štima… kaj pa tista čokolada na mizi?? Pa neeee no spet. Anja ne smeš! Pusti pri miru.! Ok nekako obvladaš situacijo. Dejstvo je da po določenem času ti čokolada niti ne paše več. Smešno vem, ampak tako je. Pa pride sodelovka in prinese sladoled. Pa ne no reeeeeeesno? Pa ne sladoleda, tukaj vedno padem. Poskusim malo žličko in pri tem ostane. Uspelo mi je! Odhitim na trening po službi in spet dam vse od sebe. Ozračje se je že dodobra segrelo in na treningu mi teče dol kot noro. Znoja v potokih, pa tako je tudi prav! Po treningu se počutim odlično. Polna energije za preostanek dneva. Presenetita me hčerka in mož. Odpravimo se kar vn nekaj pojest. Izberem solato, toast kocke, ki so zraven ravno ne pašejo k mojem jedilniku, pa dobro zamižim na eno oko. Malo OH-jev pa rabim haha.

 

Sreda je tukaj in jaz sedim za računalnikom in pišem svoj prvi blog. Za mano je že trening in priznam, paše malo posedet. Imele smo tudi tehtanje in glede na zadnje tehtanje, lahko rečem da sem zadovoljna. V 14 dneh sem uspela nekaj izgubiti.

Moja trenutna teža: 75,5 kg

 

1/4

ZDAJ PA S POLNO PARO DALJE, PROTI CILJU. SPREMLJAJ IN BERI ME ŠE NAPREJ!!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square