TO SEM PREPROSTO JAZ

March 15, 2018

Živjo!

 

 

Moje ime je Tamara. Pred kratkim sem  postala del NYC GYM družine.

 

 

Od danes naprej bom  večkrat tedensko iskreno spregovorila o takšnih in drugačnih tematikah o katerih se dandanes premalo govori. Skupaj bomo rušili različne mite, ki veljajo v današnjem svetu, pisala bom iskreno o svojih občutkih ter skupaj z vami ustvarjala realno sliko sodobnega življenja, ki je danes zaradi vpliva socialnih omrežij in konstantnega prikazovanja perfekcije že v nerealnem standardu, kar posledično vpliva tudi na nas – naše počutje, našo psiho. Neprestano imamo občutek, da moramo zadoščati blišču in popolnosti, ki jo vidimo že samo ko scroll-amo po Instagramu. Priznam, tudi jaz sem med njimi. Ampak zakaj? Zakaj ni nihče več pripravljen prikazati realne behind the scene slike?

Veliko je za povedati na to temo. Pustimo to za drugič. Tokrat se bomo posvetili športu in zdravem načinu življenja ter kako je izgledala sama odločitev, da je čas, da se posvetim sebi.


Že od nekdaj sem vpletena v šport, saj sem skoraj 4 leta delala v Košarkarskem klubu Olimpija Ljubljana, kjer sem bila vodja pisarne in kasneje v klubu delala tudi v marketingu ter odnosih z javnostmi. Šport enostavno obožujem. Lahko bi presedela ure in ure v arenah, dvoranah, na stadionih, in spremljala tekme.

Ko sem končala z delom v Olimpiji, sem se odločila, da si bom vzela malo več časa zase, predvsem za svoje zdravje, saj sem ga zaradi natrpanega urnika zanemarjala. To je bil seveda samo izgovor.. tako kot pravijo.. vsak izgovor je dober, ane? In tako sem končno naredila korak naprej ter se v mesecu novembru vpisala v fitnes. Iskala sem fitnes center v Šaleški dolini, ki bo dovolj funkcionalen, da ima vedno na voljo parkirno mesto in takšnega, da je res dobro opremljen. Ko sem naredila svojo raziskavo (ki je trajala vsaj 1 teden – zopet izgovori in zavlačevanje), sem se odločila, da si ogledam NYC GYM.

 

 

Fitnes center je obdan z velikimi okni, kar me je takoj pritegnilo, saj veliko raje telovadim s čudovitim pogledom na okolico kot pa v zaprtem, temnem prostoru. Osebje je bilo res zelo prijazno, toplo so me sprejeli, na koncu pa je velik vpliv imelo to, da je fitnes res OGROMEN! In ker sem bila takrat še zelo nesigurna glede sebe in svojih treningov, mi je bila všeč ideja, da se bom zmeraj lahko umaknila od ostalih in našla svoj kotiček, kjer bom izvajala svoj trening.

 

 

Odkar obiskujem fitnes si več ne predstavljam življenja brez gibanja. Počutim se mnogo bolje, imam več energije, bolj sem zbrana in tudi moje težave z nizko samozavestjo se izboljšujejo.. počasi.. ampak počasi se daleč pride.

To je to za danes! :) Se beremo čez nekaj dni, ko bom spregovorila o tem, kako sploh pričeti z obiskovanjem fitnes centra brez pomislekov in strahov, nesigurnosti, ki nam preprečujejo, da bi potrkali na vrata fitnesa ter pričeli s potjo do boljšega počutja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square