Vaje za čvrste in zapeljive roke

January 29, 2018

Ta objava je namenjena predvsem vam, ženskam, ki imate željo po čvrstih rokah. Z naslednjimi vajami se lahko znebite ohlapnih rok. Potreben je le par uteži in nekaj vztrajnosti.

Punca, gremo migat! ;)

 

 

1. Potisk ročk nad glavo z rotacijo in spustom do pasu

 

Stopi v razkorak v širini ramen. Začetni položaj naj bodo iztegnjene roke ob telesu, z ročkami v dlaneh. Ročki dvigni do višine ramen, nato pa roki iztegni nad glavo. Vrni se nazaj na začetno pozicijo z nadzorovanim gibanjem. Ta vaja vključuje biceps, ramena in triceps. Naredi tri serije po 15 ponovitev.

 

 

 

 

 

 

2. Odmik ročk z ravnimi rokami v predklonu

 

Kolena rahlo pokrči, in naredi delni predklon. Roke iztegni pred sabo in jih dviguj navzven, dokler ne tvorijo ravne črte. Roke vrni nazaj predse in vajo ponovi.

Naredi 3 serije po 8-10 ponovitev.

 

 

 

 

3. Rotacija v komolcu z ročkami

 

Roke postavi v višino ramen in jih pokrči v komolcih. Za začetek le odpiraj roki in jih zapiraj nazaj, da aktiviraš lopatice. Nato spustiš podlakti tako, da bodo vzporedne s tlemi. Vajo ponoviš s tem, da podlakti dvigneš nazaj in jih zapreš pred obrazom.

Naredi 3 serije po 10 ponovitev.

 

 

 

 

 

4. Izteg komolcev z ročkami za glavo


Roke z ročkami v dlaneh iztegnite nad glavo, nato pa jih v komolcih pokrčite in jih spustite za glavo. Počasi jih dvignite nazaj v začetni položaj. 

Naredite 3 serije po 10 ponovitev.

 

 

 

 

 Z vsako vadbo si bližje željenemu cilju! :)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square