Za navdih: Par, ki je v enem letu izgubil skoraj 140 kilogramov

April 14, 2017

Sprejeti takšno odločitev največkrat ne predstavlja težav. Veliko težje je obdržati voljo in ostati na zastavljeni poti.

 

Poglejte, kako je to uspelo Lexi in Dannyju Reed, ki sta skupaj izgubila skoraj 140 kilogramov.

 

 

 

Bilo je obdobje, ko sta Lexi in Danny pospravila več kot 8000 kalorij dnevno. Njuni zmenki so se pretežno vrteli okrog restavracij, kjer si je vsak privoščil tudi do štiri obroke. Pri 25 letih je Lexi tehtala 218 kilogramov, 28-letni Danny pa nekaj manj, a še vedno nezdravih 127 kilogramov. Da bi temu naredila konec, sta sprejela zaobljubo: izguba kilogramov. In se je držala.

 

 

Kako jima je uspelo?
 

Velik korak se je zgodil, ko je restavracije zamenjala domača kuhinja. K temu ju je spodbudila najboljša prijateljica, ki jima je postavila mini izziv. In vadba s partnerjem. Lexi je začela z lahko kardio vadbo štirikrat na teden po 30 minut, danes ima na urniku tudi vosokointenzivno vadbo. Z Dannyjem pa se namesto obiska restavracije raje odločita za pohod. Lexi je tako uspelo izgubiti kar 107 kilogramov.

 

 

Partnerja sta prepričana, da jima je uspelo predvsem zato, ker sta si stala ob strani. »Lene večere ob hitri hrani in televiziji sva zamenjala s potenjem v telovadnici. Nimava čudežne tabletke, vsak dan znova morava trdo delati,« je povedala Lexi. Skupno izgubljanje kilogramov ju je še bolj zbližalo. Sedaj uživata v preprostih stvareh, kot so gokarti in planinarjenje, česar prej nista morala početi.

 

 

 

 

Motivacija za druge
 

Svojo pot sta delila tudi na Instagramu, kjer primerjata fotografije prej in potem.  S tem želita Lexi in Danny spodbuditi tudi ostale in jim dati vedeti, da lahko uspe vsakomur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vir:https://www.aktivni.si

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square