Kako se znebiti trebuha?

February 22, 2017

Maščobne obloge na trebuhu niso le neestetske, temveč tudi nevarne za zdravje, saj predstavljajo večje tveganje za razvoj sladkorne bolezni, srčne kapi, povišanega holesterola, povišanega krvnega pritiska in še mnogih drugih nevarnih bolezni.

 

 

 

 

 

 

NESKONČNO IZVAJANJE TREBUŠNJAKOV

Z rednim izvajanjem trebušnjakov ne boste izgubili trebušne maščobe. S pravilnim izvajanjem vaj boste pridobili trebušne mišice, ki pa bodo ostale skrite pod plastjo maščobe.

 

 

 

 

LOKALNO HUJŠANJE

Shujšati v le en del telesa je fiziološko nemogoče. Svojemu telesu na žalost ne moremo dopovedati, kje naj shujša. Zato je za izgubo oblog okoli trebuha neizogibno zmanjšati procent celotne telesne maščobe.

 

 

 

 

PREHRANA IN TELESNA AKTIVNOST

Za učinkovito hujšanje je potrebno spremeniti prehranjevalne navade in vključiti šport v svoje dnevne aktivnosti. S hrano morate v svoje telo vnesti manj kalorij kot jih porabite. Izogibajte se sladkarijam, sladkim pijačam, mastni in ocvrti hrani ter zaužijte dovolj vlaknin (zelenjava, polnozrnate žitarice in izdelki iz njih…), beljakovin (piščančja in puranja prsa, ribe,…) in zdravih maščob (ribe, oreščke, naravne omega 3 kapsule…). Pomagate si lahko tudi z naravnim fatburnerjem, ki ima dodaten vpliv na izgubo maščobe in zaviranje apetita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vir:http://zenska.hudo.com

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square