Modni nasveti za najdaljšo noč v letu

December 28, 2016

Najdaljša noč v letu je najboljši izgovor, da iz omare končno potegnete obleko, v katero ste se zaljubile na prvi pogled, a je do sedaj še niste imele priložnosti obleči. Novoletna zabava je kot nalašč za to, da preizkusite nekaj novega, eksperimentirate in pusitite domišljiji prosto pot. Ne glede na to, ali boste v novo leto zakorakale v družbi svojih prijateljic nekje na zabavi ali si privoščile le miren večer doma, naslednje modne kombinacije bodo naredile konec vaši dilemi, kaj obleči na novoletno noč!

 

 

 

 

Osvežite svojo malo črno obleko

 

Večna in nepogrešljiva mala črna obleka je prava izbira tudi na najdaljšo noč v letu, le da jo tokrat osvežite z modnimi dodatki, ki bodo poskrbeli za bolj šik in glamurozen videz. Srebrn ali zlat nakit, bleščice, obročki in ostali lasni dodatki vas bodo spremenili v pravo 'party' divo!

 

Eksperimentirajte!

 

Če sodite med tiste pripadnice ženskega spola, ki imajo v svoji omari le dve barvi, ki ju nosijo skozi vse leto, ter se potiskov in vzorcev izogibajo kot hudič križa, je zadnja noč v letu odlična priložnost, da popestrite svoj videz. Usnjeno krilo, potiskan suknjič in barvne najlonke so ta večer dovoljene.

 

 

Lepe tudi na domačem kavču

 

Boste novo leto pričakale doma in v njegovem objemu? Odlično, a to ne pomeni, da imate dovoljenje, da noč preživite v svoji najljubši pijami. Tudi sproščen videz je lahko z nekaj dodatki videti šik in priložnosti primeren. Konec koncev, gre la praznovanje, kajne? Kombinacija rdečih hlač in pletenega puloverja je zelo udobna, obenem pa tudi zelo trendi.

 

Z bleščicami ne morete zgrešiti

 

Ko ste v domu, kaj obleči za novoletno zabavo, so bleščice vedno odločitev, s katero ne boste nikoli zgrešile. Da so te zelo 'in' tudi letos dokazujejo police trgovin z oblačili, kjer boste našle vse od oblekic, topov, jopic in hlač z bleščicami. Izbira je vaša.

 

Izberite barve!

 

Vam ni do zapravljanja za novo obleko? Začinite svojo najljubšo črno obleko in jo tokrat kombinirajte s hlačnimi nogavicami v živih barvah. Dodajte torbico v ujemajoči se barvi ali kakšen drug modni dodatek in pripravljene ste na žur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vir:zadovoljna.si/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Spremljaj nas
  • Facebook Basic Square