top of page
Osebno trenerstvo Velenje, fitnes Velenje

O NAS

Smo mlada ekipa osebnih trenerjev iz fitnesa Velenja in stremimo k zdravemu načinu življenja. Svojo strast do dela in znanje želimo prenesti tudi na ostale. Želimo si, da bi se ljudje zavedali, kako pomembno je naše zdravje in da moramo marsikaj postoriti, da ga ohranimo. 

Hiter tempo življenja in stres nam povzroča vrsto težav in preglavic - temu rečemo po domače kar pomanjkanje časa. Vsak izmed nas je že kdaj rekel, da ne bo telovadil zaradi tega ker nima časa. Pa je to dejansko res? Smo res prezasedeni in preobremenjeni z vsakodnevnim rutinskim življenjem (služba, dom, otroci, partner, hišna opravila ipd.), pa vendar na koncu dneva, ko ležemo v posteljo, pomislimo, da smo postorili "vse" le nič ZASE NE !

Naša ekipa poskrbi, da bo naše znanje krožilo in doseglo vse tiste, ki bodo imeli VOLJO in CILJ !

To je vse kar potrebujete za ostalo bomo poskrbeli mi. 

Ne pozabite: "omejitve so le v vaši glavi, ne bojte se pogledati onkraj postavljenega zidu in svet bo lepši".​

NYC GYM - Fitnes Velenje

NINA

Sem ustanoviteljica CFT®️ programa z večletnimi izkušnjami in kreatorka vseh licenciranih CFT®️ programov, ki jih izvajamo v našem fitnesu v Velenju. Zveste stranke so z mano že več kot 15 let. Ustvarjamo in delujemo v dobrobit lokalne skupnosti. Vodimo in usmerjamo ekipo v aktivnost dobrodelnega področja. Spreminjamo način življenja na bolje. Kot vodja fitnesa v Velenju sklepam projekte z MEDICAL GROUP FABJAN, pojavljamo se v različnih medijih in sodelujemo z različnimi podjetji v naši okolici.

osebni trener Velenje

DAMIR

Imam večletne izkušnje s športom, fitnesom in borilnimi veščinami. S športom se ukvarjam že od malih nog, s fitnesom 15 let. Sem licenciran AFP osebni trener. To delam s srcem in dušo in tudi sam sem kreator CFT®️ treningov v fitnesu Velenje. Imam dosti zahtevne treninge, za vse tiste, ki si želijo trenirati na višji ravni. Prav tako treniram tudi športnike, ki se pripravljajo na novo sezono, za doseganje boljših rezultatov.

Rad pomagam ljudem, ki si želijo preoblikovati telo. Rezultati, ki jih dosežem pri strankah, mi dajo še večjo motivacijo in inspiracijo za naprej.

RokMedia_Nina&DamirNYC-42.jpg

ANDREJ

Svojo pot sem začel s streetworkoutom, s treningi z lastno težo. Pomagam začetnikom in jih uvajam v treninge. Učim pravilno izvajanje osnovnih gibalnih vzorcev za vse, ki se prvič soočajo z gibanjem. Treningi temeljijo na profesionalni ravni. Ogromno sledim našim varovancem in jih popravljam pri izvajanju vaj. Pazim na pravilno izvedbo. Vse več se usmerjam v izobraževanje tudi za tiste ljudi, ki imajo razne potrebe po prilagoditvi treningov zaradi kakršnihkoli zdravstvenih razlogov. Moja strast do športa že od malih nog narašča, sedaj pa je to prišlo v moj stil življenja in življenjski slog, katerega želim prenesti tudi na naše varovance.

Osebni trener Velenje

DENIS

Pri 4 in pol letih sem pričel z igranjem nogometa in kasneje za tem tudi pričel obiskovati fitnes, pred kratkim pa se začel ukvarjati še s kickbox-om.

Moja pot v razvijanje telesa, fizične moči, eksplozivnosti ter hitrosti se je začela, ko sem bil star 13 let. Zaradi operacije kosti v kolenu pri 17.letih sem vsemu temu dodal še vaje za okrevanje po poškodbah, stabilizacijske vaje ter raztezanje. Vso to znanje in izkušnje, ki sem jih pridobil tekom let še vedno konstantno dograjujem in zelo rad prenesem na ljudi, ki to potrebujejo ali želijo. Pri pravilni izvedbi vaj sem zelo strikten, ker edino tako je vaja efektivna za napredek in prepreči poškodbe.V največje veselje mi je, ko vidim utrujene ampak vseeno nasmejane obraze ljudi po treningih ter njihov osebni napredek pri fizičnih sposobnostih ali pri okrevanju po poškodbah.

ŽIGA

Osebni trener Velenje

Šport mi je zelo blizu, saj se z njim ukvarjam že od malih nog. Začel sem z igranjem nogometa, kasneje pa sem se začel ukvarjati s street workoutom. Ta mi je pomagal, da sem pridobil samozavest ter začel skrbeti za svoje telo in zdravje. Danes je moja strast fitnes, saj z njim skrbim za svojo telesno pripravljenost, zdrav življenjski slog in dobro počutje. To je tudi glavni razlog, da sem postal osebni trener in opravil licenco za AFP osebnega trenerja. To delo opravljam z veseljem in kot trener učim, usmerjam ter spodbujam CFT člane, da najdejo najboljšo pot do cilja, katera je primerna za posameznika. Sem zelo nasmejana in komunikativna oseba, ki se trudi, da pri treningih ustvarjam ekipo, ki jo povezujejo skupni cilji.

Fitnes Velenje

Fitnes Velenje

bottom of page