NYC GYM ekipa

Smo mlada ekipa osebnih trenerjev iz  in strmimo k zdravemu načinu življenja. Svojo strast do dela in znanje želimo prenesti tudi na ostale. Želimo si, da bi se ljudje zavedali, kako pomembno je naše zdravje in da moramo marsikaj postoriti, da ga ohranimo. 

Hiter tempo življenja in stres nam povzroča vrsto težav in preglavic- temu rečemo po domače kar pomanjkanje časa. Vsak izmed vas je že kdaj rekel, da ne bo telovadil zaradi tega ker nimate časa. Pa je to dejansko res? Ste res prezasedeni in preobremenjeni z vsakodnevnim rutinskim življenjem (služba, dom, otroci, partner, hišna opravila ipd.), pa vendar na koncu dneva, ko ležete v posteljo, pomislite, da ste postorili "vse" le ZASE NE !

Naša ekipa poskrbi, da bo naše znanje krožilo in doseglo vse tiste, ki bodo imeli VOLJO in CILJ !

To je vse kar potrebujete za ostalo bomo poskrbeli mi. 

Ne pozabite : "omejitve so le v vaši glavi, ne bojte se pogledati onkraj postavljenega zidu in svet bo lepši".

Z ljubeznijo NYC gym team , fitnes Velenje

Simona

Svojo strast sem našla v borilnih veščinah in boksu, že v najstniških letih. Nikoli si nisem mislila, da bom nekoč tudi sama poučevala boks. Poleg boksa pa delam tudi kot trenerka CFT programa. Svoje stranke učim pravilnega izvajanja vaj, jih kontroliram in spodbujam, da dajo iz sebe kar se da največ.       

Veseli me, da CFT stranke niso samo moje stranke v fitnesu, ampak so tudi moji prijatelji/prijateljice, najraje pa skupaj preživljamo čas v naravi. Delo s športom me veseli že od nekdaj, saj mi nasmejani obrazi po treningu predstavljajo osebno zadovoljstvo. Če bi imela moč, bi s športom »okužila« čim več ljudi okoli sebe.

Damir 

Imam večletne izkušnje s športom, fitnesom in borilnimi veščinami. S športom se ukvarjam že od malih nog, s fitnesom 15 let. Sem licenciran AFP osebni trener. To delam s srcem in dušo in tudi sam sem kreator CFT treningov. Imam dosti zahtevne treninge, za vse tiste, ki si želijo trenirati na višji ravni. Prav tako treniram tudi športnike, ki se pripravljajo na novo sezono, za doseganje boljših rezultatov.

Rad pomagam ljudem, ki si želijo preoblikovati telo. Rezultati, ki jih dosežem pri strankah, mi dajo še večjo motivacijo in inspiracijo za naprej.

Nina

Sem ustanoviteljica CFT programa z večletnimi izkušnjami in kreatorka vseh licenciranih CFT programov, ki jih izvajamo v našem fitnesu. Zveste stranke so z mano že več kot 15 let. Ustvarjamo in delujemo v dobrobit lokalne skupnosti. Vodimo in usmerjamo ekipo v aktivnost dobrodelnega področja. Spreminjamo način življenja na bolje. Kot vodja fitnesa sklepam projekte z MEDICAL GROUP FABIJAN, pojavljamo se v različnih medijih in sodelujemo z različnimi podjetji v naši okolici.

Andrej 

Svojo pot sem začel s streetworkoutom, s treningi z lastno težo. Pomagam začetnikom in jih uvajam v treninge. Učim pravilno izvajanje osnovnih gibalnih vzorcev za vse, ki se prvič soočajo z gibanjem. Treningi temeljijo na profesionalni ravni. Ogromno sledim našim varovancem in jih popravljam pri izvajanju vaj. Pazim na pravilno izvedbo. Vse več se usmerjam v izobraževanje tudi za tiste ljudi, ki imajo razne potrebe po prilagoditvi treningov zaradi kakršnihkoli zdravstvenih razlogov. Moja strast do športa že od malih nog narašča, sedaj pa je to prišlo v moj stil življenja in življenjski slog, katerega želim prenesti tudi na naše varovance.

Že v osnovni šoli sem ugotovil, da imam veliko energije in da bi se lahko ukvarjal s kakšnim športom. Ker sem bil radoveden, sem poskusil s košarko in z rokometom, ampak me je košarka bolj veselila. Z njo se ukvarjam še danes, saj na to ne gledam kot trening ampak kot veliko sprostitev. Pred leti me je navdušil fitnes in poskusil sem tudi s tem. Moram reči, da se veliko ukvarjam s fitnesom, tako rekoč je fitnes postal moj življenjski stil. Moje osebno zadovoljstvo je pripeljati varovance do cilja, seveda po varni poti, s pravilno izvedbo vaj in z nasmeški na obrazih.

Tim