Stopi Nova Ti v poletje

STOPI NOVATI

V POLETJE

O PROJEKTU
 

3 meseci, 3 dekleta in 1 cilj: Stopiti nova ti v poletje. Dekleta bodo s pomočjo CFT programa New York City gym-a Velenje v sodelovanju z Radiom Fantasy v 90 dneh preobrazile svoje telo in tista, ki bo dosegla najbolj drastično spremembo, si bo prislužila brezplačni estetski poseg, ki ga bodo opravili strokovnjaki na svojem področju Medical Group Fabjan Celje.
 

Spremljaj njihovo pot, saj bodo tekom 3 mesecev z vami iskreno delile vse občutke, ogromno bo prelitega znoja, poplav čustev, vzponov in padcev, ki bodo potrebni, da dosežejo zastavljen cilj.

Na spodnji povezavi lahko malo bolje spoznaš 3 tekmovalke. 

Le katera bo zmagovalka?

Spremljaj nas tudi na Facebooku in Instagramu.

sponzorji projekta

SPONZORJI PROJEKTA

Zmagovalka projekta stopi 

NOVA TI V POLETJE 

ANJINA ZGODBA

Zame CFT®️ ni samo hujšanje. Odhod v fitnes zame pomeni totalen odklop, telefon ostane v omarici in ta ura je ura zame!

Vesela sem, da se po večini srečujemo samo pozitivni ljudje, ki si tisto uro vedno znamo narediti zanimivo. Stakala sem že kar nekaj novih prijateljskih vezi. Rada poklepetam tako s puncami, kot s fanti. Vesela sem da sem lahko uro na dan oz tri ure na teden popolnoma off z mislimi. Včasih po napornem dnevu rabim le to in se iz treninga vrnem z novo idejo, brez glavobola ali dodatno energijo, da doma kaj postorim, čeprav je je proti koncu službe zmanjkalo že za trening. Vesela sem ko res ne rabim aktivirati možgan tekom treninga. Trener določi vaje, določi kilažo in na koncu si ti samo izvajalec.

Trenutno imam občutek, da ko oblečem športni nederček za trening, je kot da spremenim spol, hahah. Dejansko prsi ni in sem skoraj čisto “ploh”. Seveda se moram zahvaliti modni industiji, ki je izumila trojni push up, tako, da vsaj ko sem oblečena zgleda, haha. Mož je bil vedno zadovoljen, seveda, saj veste tisti pregovor če ne more žvižgat maš dost. Tudi on je proti koncu pritrdil mojim ugotovitvam.

Ja moje prsi so se poslovile.

Zaradi zmage projekta NOVA TI, so se poslovile samo začasno v nasprotnem primeru pa bi se vrjetno še za dolgo časa. Srečna ker mi je uspelo, srečna ker sem skupno lažja za 24 kg odkar sem na CFT®️programu, srečna ker lahko oblečem skoraj kar koli mi srce poželi.

Srečna ker vem, da sem od sebe dala 100% in srečna, ker se mi bo uresničila želja lepotnega posega po izbiri Medical Group Fabjan

Zahvala gre vsem, ki ste me spremljali in podpirali pri projektu. ♥️


Naj se popolna preobrazba prične. 😍💓✨

CFT®️ Anja Lah

Potek Anjine operacije preberi tukaj 

SPONZOR PROJEKTA

Please reload