... In končno je prišel ta dan ... 

Uradno smo pričeli s projektom 

STOPI NOVATI V NOVO LETO 

10 tekmovalk, 10 želja in 1 cilj 


Prehoditi borbeno pot, katera jo bo pripeljala do sanjske postave in največje NAGRADE- brezplačni lepotni poseg po izbiri strokonjakov na področju estetske kirurgije Medical Group Fabjan

Punce imajo le 11. tednov časa, da prepričajo dr. Fabjana, da so primerne kandidatke za borbo po novem letu. 

Le pet jih bo prišlo v ožji izbor. Kaj vse bodo prestajale, kaj vse bodo doživljale, boste lahko prebirali v blogih naših tekmovalk.

STOPI NOVATI V NOVO LETO

Please reload

NovaTi zmagovalka: Tina blog #3

May 31, 2019

1/1
Please reload

7 mesecev, 10 deklet in 1 cilj: Stopiti Nova ti v poletje. Dekleta so  s pomočjo CFT programa New York City gym-a Velenje v sodelovanju z Radiom Fantasy v 7 mesecih  preobrazile svoje telo. 

 Tekmovanje je potekalo od oktobra naprej. V začetku januarja je nadaljevalo v polfinale 5 deklet. Bilo je ogromno vzponov in padcev, kar je privedlo do tega, da je tekmovalka Špela odstopila, malo pred zaključkom finala pa je tekmovalka Neva zanosila. Ostala so le 3 dekleta v tekmovanju za BREZPLAČEN lepotni poseg po lastni izbiri strokovnjakov na svojem področju - Medical Group Fabjan Celje.

Preobrat je bil nadvse prijetno presenečenje, saj so kar vse 3 tekmovalke postale ZMAGOVALKE in prejele BREZPLAČEN LEPOTNI POSEG.

Franja, Sabina in Tina so se odločile za korekcijo oprsja. Kako pa je potekal poseg, pa si lahko preberete spodaj.

Lepotni poseg
 Medical Group Fabjan

Pa je le prišel dan D. Dan, ki so ga tri dekleta tako težko pričakovala. Po sedmih mesecih tekmovanja, rednega gibanja, zdrave prehrane in medijske izpostavljenosti, se je ves vložen trud končno le izplačal in naše tri zmagovalke so se polne pričakovanj odpravile na zaslužen lepotni poseg v Celje k dr. Fabjanu. Kot ste lahko zasledili že v njihovih blogih, so se vsa tri dekleta odločila za povečanje oprsja. Zjutraj so se dobile z Nino, ki jih je odpeljala v Celje, kjer je vsaka izmed deklet imela še individualen posvet z dr. Fabjanom. Z veseljem se je posvetil prav vsaki izmed njih, opisal potek posega ter jim pomiril živčke. Nato so dobile tabletko za pomiritev in čakanje se je pričelo. Ena za drugo so bile na vrsti, posegi pa so potekali mirno in brez zapletov. Sledilo je zbujanje iz narkoze in pa rahla omotičnost. Dekleta so prišli iskat družinski člani in partnerji, doma pa jim je bil odrejen počitek za naslednjih nekaj dni.

Dr. Fabjan nam sporoča: "Ljudje naj nimajo strahu pred estetsko kirurgijo, saj je to nekaj povsem običajnega in lahko marsikomu olajša življenje."

Medical group Fabjan se lahko pohvali s kar štirimi klinikami po celotni Sloveniji, povezuje pa jih družinsko poslovna naveza družine Fabjan.