top of page

NAJVEČJI FITNES V VELENJU PONUJA:

Fitnes Velenje

Obiščite 1.500m2 velik funkcionalni fitnes Velenje, ki nudi najrazličnejše NOVE naprave in pripomočke za vadbo celega telesa. 

 

Popolnoma prenovljeni prostori (prenovljeno 2022), popolnoma nove naprave (letnik 2022) in pripomočki, ločene garderobe, tuši in sanitarije, brezplačno parkirišče, prelep razgled na vrhove in bližina narave, možnost osebnega trenerstva in različnih programov vadbe pa so le delček tega kar lahko doživite samo v NYC GYM. 

NYC GYM - fitnes Velenje obsega 9 tematskih sob, za katere opis sledi spodaj. Naša vedno prisotno NYC GYM ekipa vam bo priskočila na pomoč in vam svetovala na poti do vašega dobrega počutja in FIT postave.

 

Na recepciji NYC GYM dobite vse potrebne informacije o funkcionalnem fitness centru, napravah in vadbi, ponujamo tudi proteinske napitke, čokoladice in prigrizke, ki vas bodo okrepčali po naporni vadbi, lahko pa si privoščite tudi kavico iz našega avtomata. ​​​​​​​​

Fitnes Velenje
IMG_7201.jpeg

STREET SOBA

 Je sodobno opremljena soba našega fitnes centra velika kar 200 m2 in je glavna atrakcija našega fitnesa.  Preoblečena je v poseben nedrseč material za lažjo izvedbo vaj in opremljena s CrossFit ogrodjem, z raznimi TRX-i, kettlebelli, bumperji, elastikami, battle ropi, gimnastičnimi pripomočki, motoričnimi lestvmi, plezalnimi vrvmi, poševnim trampolinom, sand baggi, hitrostnimi ovirami, olimpijskimi palicami, neodbojnimi medicinkami, klasik medicinkami, stepperji, cross box škatlami, negativnimi bench klopmi, ter še mnogo drugimi zabavnimi pripomočki. 

NYC GYM- Fitnes Velenje
bottom of page