KAJ PONUJAMO

Obiščite 600m2 velik funkcionalni fitnes Velenje, ki nudi najrazličnejše naprave in pripomočke za vadbo celega telesa. Popolnoma prenovljeni prostori, popolnoma nove naprave in pripomočki, ločene garderobe, tuši in sanitarije, brezplačno parkirišče, prelep razgled na vrhove in bližina narave, možnost osebnega trenerstva in različnih programov vadbe pa so le delček tega kar lahko doživite samo v NYC GYM. 

NYC GYM obsega 5 tematskih sob, za katere opis sledi spodaj. Nismo pa pozabili tudi na kardio kotiček in vedno prisotno NYC GYM ekipo, ki vam bo priskočila na pomoč in vam svetovala na poti do vašega dobrega počutja in FIT postave. Na recepciji NYC GYM-a, kjer dobite vse potrebne informacije o NYC GYM funkcionalnem fitness centru, napravah in vadbi, ponujamo tudi proteinske napitke, čokoladice in prigrizke, ki vas bodo okrepčali po naporni vadbi, lahko pa si privoščite tudi kavico iz našega avtomata.  

Najbolj trendy fitness center Velenje 

STREET SOBA je najnovejša soba velika kar 200 m2 in je glavna atrakcija našega fitnessa. Soba je preoblečena v poseben nedrseč material za lažjo izvedbo vaj in umetno travo. Opremljena je s CROSSfit ogrodjem, z raznimi TRX-i, kettlebelli, bumpreji, elastikami, battle ropi, gimnastičnimi pripomočki, motoričnimi lestvmi, plezalnimi vrvmi, poševnim trampolinom, sand baggi, hitrostnimi ovirami, ovire za preskok, olimpijskimi palicami, neodbojnimi medicinkami, klasik medicinkami, stepperji, cross box škatlami, negativnimi bench klopmi, napravami za leg extension, prostimi utežmi, jungle gym 5 station, smith kletko, airdyne bikeom, ter mnogo drugih zabavnih pripomočkov. 

Soba je odlična in primerna za vsakogar željnega vadbe!

SOBA ZA BOKS je soba za najbolj pogumne. Tukaj vas bodo pričakale čisto nove boksarske vreče, tako navadne kot tudi vodne ter rope vrvi. Pri nas si lahko prav tako izposodite boksarske rokavice.

KARDIO SOBA je primerna za tiste, ki želijo ohraniti fit telo z aerobno vadbo. 

Kardio trening ima nešteto pozitivnih lastnosti in prav tako izboljšuje delovanje našega srčno-žilnega sistema.

V naši prenovljeni kardio sobi lahko najdete precej novih kardio naprav, od koles, do tekalnih stez, stepperjev in orbitrekov. Prav tako vam bo čas na kardio napravah mineval hitreje, zaradi čisto nove LCD televizije, ki jo lahko med treningom gledamo.

SOBA S PROSTIMI UTEŽMI za tiste, ki ljubijo kilažo in bodybuilding. Tukaj boste naši različne tipe uteži od 2,5 kg do 50+ kg, na voljo so olimpijske palice različnih težavnosti,  standardne in poševne klopi, kletka za izvajanje različnih vaj na klopi ali brez.  Soba je obložena z gumo, kar daje še poseben občutek in doživetje vadbe.

V FITNESS SOBI lahko preizkusite različne funkcionalne in klasične popolnoma nove fitness naprave, ki jih ni malo.  Imamo serijo TECHNOGYM trenažerjev za izvedbo vaj vseh mišičnih skupin, popolnoma nove naprave od PANNATE in WIZZgyma. Septembra 2019 pride pošiljka novih naprav.