top of page
Flexibility

CFT EKIPA- ekipa osebnih trenerjev Velenje 

Fitnes Velenje

"NA SVOJE SANJE GLEJ KOT NA SVOJO PRIHODNOST"

 

Prijavi se na BREZPLAČNI TRENING CFT Programa

in podari sebi dobro počutje!

 

PROGRAM CFT 

- Trening z osebnim trenerjem

- Mesečni plan prehrane

- Prehransko svetovanje

- Meritve in analiza telesne sestave

- Fitnes karta

- Svetovanje pri nakupu prehranskih dodatkov

- Motivacija in podpora ekipe

- udeležba na NYC GYM dogodkih

- Popust za nakupe v trgovini NYC SHOP NUTRITION 

 

Prijavi se na BREZPLAČNI CFT®️Tester!

Prijava je bila uspešna

Mnenja strank

Lucija Potočnik

Pred 3 leti in pol sem se pridružila CFT programu. Obiskujem ga brez prekinitve in mi je spremenil način življenja. Vanj sem se vpisala, da pridobim mišično maso in izoblikujem telo, vendar mi je prinesel mnogo več; samodisciplino ter doslednost treningov, motivacijo, boljše počutje, novo spoznale čudovite osebe ter za piko na i še izboljšan telesni izgled. Celoten koncept organizacije, vadbe, profesionalno zaposlenih ter nenehnega dogajanja (meritve, kolo sreče, nagradna žrebanja, sprotna spodbuda…) me je navdušil. Dokler ne probaš, ne veš in ne razumeš in ne začutiš. Nato pa te dobesedno zasvoji!

Nejc Lamot

Za CFT program sem se odločil, saj sem potreboval pomoč in vodstvo pri spremembi življenjskega sloga. Začetna motivacija mine, ekipa NYC gyma pa me je priučila discipline in rezultati so izredni. CFT program toplo priporočam vsem, ki so v hitrem tempu življenja zanemarili najbolj pomembno stvar za udobno življenje, svoje telo.Sam sem s pomočjo programa izgubil kar 37kilogramov in si popolnoma spremenil življenje.

Mojca Rozman

Življenje se mi je popolnoma spremenilo in za to sem iskreno hvaležna celotni ekipi NYG gym ter CFT programu. Lani sem imela  najvišjo telesno težo v svojem življenju, nič kondicije, počutila sem se slabo v svojem telesu in posledično je bilo tudi moje mentalno zdravje v zelo slabem stanju zato sem se odločila za CFT program. Ekipa mi je  pomagala pri pravilni izvedbi vaj, me spodbujala, da sem zmogla vedno več in mi niso pustili odnehati. Na začetku ni bilo lahko ampak nemogoče je opisati veselje ob tem, ko sem videla rezultate in spremembo.

Venesa Hankič

Za program CFT sem se odločila, ker sem potrebovalo spremembo v življenju, nasploh je zadnjih par  mesecev bilo zelo napornih. Spopadala sem se z izgorelostjo, depresijo, in ogromno preprek in težav na osebnostnem področju. S programom CFT sem presegla svoja pričakovanja, saj sem le v 3 mesecih izgubila kar 18 kilogramov. Najbolj pomembno zmago pa štejem na  izboljšanju počutja, dvigu energije in večji samozavesti. Res priporočam program, saj bo ekipa prisluhnila vašim željam in vam nudila vso podporo do zastavljenega cilja.

bottom of page