May 31, 2017

Šport je igra ali aktivnost in je ključen del človekovega zdravja. Ima glavno besedo pri vzdrževanju kondicije, lepega telesa, pomaga pri krepitvi zavesti, hrani duha in je tudi način preživljanja prostega časa velikih množic. 

Vsekakor je danes dan brez izgov...

May 29, 2017

Še dober slab mesec in bomo koledarsko skočili v letni čas poletja. Vendar, če pogledamo z vidika vremena, smo z eno nogo že v poletju in misel na sladoled postane naša stalnica. Ste vedeli, da sladoled izvira iz Kitajske, slaven je postal v Franciji, največ pa ga poje...

May 24, 2017

Včasih se zdi pot do ravnega trebuha in vidnih trebušnih mišic kot iskanje skritega zaklada. Samo prebiranje takšnih in drugačnih blogov ter raznih priporočil, vam ne bo pomagalo. Potrebno je vložiti tudi nekaj truda iz vaše strani. Postati in ostati moramo disciplinir...

May 22, 2017

Verjamemo, da je to ena izmed sladic, ki jo imajo mnogi za svojo najljubšo. Še posebej, če je namazana na debelo z nutelo in dodanimi bananami. Vendar, pa se vsi zavedamo, da z njo zaužijemo pravo kalorijsko bombo. Brez skrbi. Zate smo našli beljakovinske palačinke, ki...

May 19, 2017

Neverjetno, kaj vse lahko storimo, ko nam uspe najti pravo motivacijo. In koliko več energijje in novega zagona pridobimo. A zakaj se je tako presneto težko držati zadanih obvez?

Ker pogosto prava težava ne tiči v prenizki motivaciji, temveč v neproduktivni miselnosti,...

May 18, 2017

Čudežne vaje, s katerimi izgubite kilograme že v enem tednu, merilne naprave, ki štejejo trud in nobene ovire pri prehrani, dokler se pridno ukvarjate s športom. Ko bi le bilo tako preprosto. O vadbi kroži veliko govoric, ki pa ne držijo v celoti.

1. Mit: Naprava za vad...

May 16, 2017

Tek dajte na svoj urnik, naj postane del vsakdanjika tako kot jutranja kava in večerna solata s tunino. Tek je zakon, boste videli, samo začeti morate!

Tek je dolgočasen. Tek je težak. Boli. Med tekom si osamljen in težko govoriš. In poleg vsega ne da hitrih rezultatov....

May 12, 2017

Vaje za moč izboljšujejo sposobnost nadzorovanja gibanja, fizično zmogljivost in samozavest. Poleg tega je možnost za poškodbe manjša z vsakim treningom. Zakaj torej ni takšna vadba na sporedu kar vsak dan?

Trening za moč prinaša še dodatne ugodnosti, ki vključujejo tud...

May 11, 2017

So ljudje, ki radi migajo, so ljudje, ki pač vedo, da morajo redno migati, in so ljudje, ki sovražijo vse, kar je povezano s telesnim naporom. Kljub temu mislimo, da smo našli nekaj odličnih rešitev tudi za zadnje.

Naj spremenimo nekaj vaših navad in gibanje bo počasi p...

May 10, 2017

Letošnji svetovni dan gibanja, 10. maj, poteka pod sloganom »Tisoč življenj, tisoč oblik gibanja!«.

Gibanje je eden od osnovnih dejavnikov zdravja, saj vpliva tako na telesno kot duševno zdravje in povečuje kakovost življenja.

Redna gibalna aktivnost krepi mišice, kosti,...

Please reload

FIT zgodbe in inspiracije. Za ZDRAV vsakdan.       Z ljubeznijo. NYC GYM ekipa osebnih trenerjev Velenje 
Najnovejše objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv