April 27, 2017

Te zdrave limetine kroglice so tako slastne, da jih enostavno ne boš moral/a nehati jesti. Prav tako ti bodo pričarale okus po prihajajočem poletju. 

Naredi malo več mase in jo shrani v hladilnik za takrat, ko si boš želel/a na hitro kaj prigrizniti ali pa ko ti bo “pad...

April 19, 2017

Toliko vaj, a še vedno niste prišli do oblike zadnjice, za katero garate. Preverite, koliko neuspelih poskusov lahko pripišete genetiki in kaj lahko storite sami.

Resnica je, da velikost in obliko oziroma mesta, kjer se bo nalagala maščoba, uravnavajo genetika in hormon...

April 18, 2017

Da je hoja najboljše človekovo zdravilo, je učil že najslavnejši grški antični zdravnik Hipokrat. In hoja tudi odlično dopolnjuje trening teka. Koliko časa hoditi? Podvojite razdaljo, ki jo navadno pretečete.

Hitra hoja in dolgi sprehodi prav tako poskrbijo za vzdržljiv...

April 14, 2017

Sprejeti takšno odločitev največkrat ne predstavlja težav. Veliko težje je obdržati voljo in ostati na zastavljeni poti.

Poglejte, kako je to uspelo Lexi in Dannyju Reed, ki sta skupaj izgubila skoraj 140 kilogramov.

Bilo je obdobje, ko sta Lexi in Danny pospravila več k...

April 13, 2017

Dejstvo je, da se res večina procesov v našem telesu dogaja zaradi hormonov in neravnotežje med njimi povzroča številne težave.

Zadeva s hormoni sicer ni tako preprosta, ampak če že moramo poiskati odgovornega krivca, ki ima še najbolj neposreden učinek na maščobo...

April 12, 2017

Pridobili ste nekaj kilogramov. Zdaj nikar ne počnite tega!

1. Ne izpuščajte obrokov

Z izpuščanjem obrokov si boste naredili medvedjo uslugo. Zaradi nihanja krvnega sladkorja boste prej posegli po hrani, ki je v prvi vrsti razlog za odvečne kilograme, vaše telo pa bo pos...

April 11, 2017

Kupili ste čevlje za tek in novo športno majico, vendar kar ne najdete priložnosti, da bi ju uporabili? Vreme ni pravo, nimate časa, boli vas gleženj ... Morda vas k miganju spravijo motivacijske misli. Nalepite si jih na steno ali nastavite na ozadje pri telefonu, kje...

April 10, 2017

Vadba ima veliko pozitivnih učinkov na telo, vendar več vaj še ne pomeni boljšega zdravja. Ko govorimo o imunskem sistemu, je prekomerna telesna aktivnost enako slaba kot, če dneve preživljate na kavču.

Vadba sama po sebi ni škodljiva, pravzaprav je za zdravje koristna....

April 7, 2017

Bob Hayes ima 89 let. Teči je pričel v 61. letu starosti in doslej opravil več kot 30 tekem - od 5 do 50 kilometerskih tekov. 

Nekateri se v starejših letih zapustijo oziroma živijo bolj pasivno in mirno življenje. Bob je storil ravno nasprotno. V 61. letu starosti...

April 6, 2017

Če ste sklenili, da postanete tekač, potem imamo za vas nekaj pametnih nasvetov in poskrbeli bomo tudi, da ne boste počeli neumnih stvari. No, gremo na tek!

1. DA – Kupite si dobre tekaške čevlje!

Navadne superge za v mesto ali za na kavo k sosedi ali allstarke niso dovo...

Please reload

FIT zgodbe in inspiracije. Za ZDRAV vsakdan.       Z ljubeznijo. NYC GYM ekipa osebnih trenerjev Velenje 
Najnovejše objave

May 3, 2019

Please reload

Arhiv